Billedrammer

Billeder er altid en vigtig del af hjemmet. Med billeder skaber du minder og gør dit hus mere hemmeligt. Her på siden har vi samlet et udvalg af flotte og billige billederammer, der fås i med rammer i forskellige farver. Du finder et stort udvalg i forskellige størrelser, og kan blandt andet købe smarte billederammer med plads til flere billeder. Mangler du en billederamme til et godt billede, finder du en ramme, der passer perfekt dertil. Tag et kig på vores udvalg og bestil billederammer med det samme – så sørger vi for at levere din bestilling inden for få dage!

63 produkter
Minimumsbestilling er 5 stk.
16 kr. 20 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 2 farver og 6 varianter
Nordisk stilrent design - natur eg
159,20 kr. 199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Stiligt design med PP
Fås i flere størrelser
79,20 kr. 99 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Nordisk stilrent design - natur eg
55,20 kr. 69 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Smart og moderne
Minimumsbestilling er 2 stk.

24 kr. 30 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Stiligt design med PP
Fås i flere størrelser
95,20 kr. 119 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Billedrammer – stort udvalg

Der er ikke noget så kedeligt som helt bare vægge. Men du kan gøre dine hvide vægge en tjeneste og hænge nogle billedrammer op på dem, så de får helt nyt liv. Du kan putte alt, du kan komme i tanke om i dine billedrammer – det er kun fantasien, der sætter grænser her. 
 

Tre grunde til at købe billedrammer
 

  • Du kan hænge dine vigtigste minder op på væggen
  • Du kan arrangere dine rammer til en flot billedvæg
  • Det er en budgetvenlig måde at få kunst på væggen

Hos føtex.dk har vi et kæmpe udvalg af billederammer. Vi har både rammer i minimalistisk stil, der passer godt sammen, men vi har også et bredt udvalg af mere klassiske rammer, hvis du har et maleri eller noget andet vigtigt, du gerne vil hænge op på væggen.
 

Hvilken billedramme skal jeg vælge?

Som du kan se herover, er udvalget af billedrammer ret omfattende, så hvad skal du vælge?
 
  • Størrelse – Billedrammen skal selvfølgelig kunne indeholde, det billede, den plakat eller den genstand du skal have i glas og ramme, men derudover betyder bredden på selve rammen også noget. Brede og smalle rammer kan se flot ud imellem hinanden, men vil du hellere have et ensartet udtryk, skal du vælge en ramme, der ligner dine andre rammer på væggen.
  • Farve og materiale – Igen kan du matche, eller du kan vælge en stikker ud fra mængden, hvis det billede, du vil indramme, skal skabe blikfang. Du kan også vælge ud fra baggrunden. Skal rammen falde i et med baggrunden, eller må den gerne være fremtrædende?
  • Digital fotoramme – Har du mange billeder, du gerne vil indramme og have glæde af, kan du med fordel købe en digital fotoramme, der på skift viser alle de billeder, du har valgt.
Find den billedramme, du har brug for, og bestil den hjem i dag.