Plisségardiner

Plisségardiner i moderne stilrent look

Plisségardiner er den nye trend inden for gardiner til det moderne hjem, og flere vælger de klassiske plisségardiner, der både kan trækkes ned for oven og for neden – også kendt som plisségardiner up and down. Plisségardiner med up down fås blandt andet som plisségardin med mørklægning til soveværelset, der sikrer dig en god nats søvn. Du kan dog finde mange forskellige modeller online her hos føtex.dk, hvor vi forhandler et bredt udvalg af lækre kvalitetsgardiner fra blandt andre DEBEL og Vores.

Tilbage til gardiner og persienner >

23 produkter
99 kr. - 289 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 1 farver og 9 varianter
Mørklægning 70%
199 kr. - 299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 3 varianter
Mørklægning 80%
299 kr. - 689 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 1 farver og 13 varianter
199 kr. - 439 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 1 farver og 12 varianter
199 kr. - 499 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 1 farver og 12 varianter
Fås i flere størrelser
299 kr. - 739 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 7 varianter
238 kr. - 609 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 8 varianter

Gode råd og vejledning til plisségardiner


For at vælge den plissegardinløsning, der passer bedst til netop dit hjem, kan du få gode råd og vejledning og de foskellige muligheder i denne videoguide. Vælg selv, hvad du ønsker at høre mere om ved at klikke på de interaktive links i videoen.Du kan f.eks. lære mere om plisségardiner med easy-fit, up & down, trinløs betjening og snoretræk.

Billige plisségardiner i forskellige farver & design

Vores plisségardiner med up and down er et meget populært valg. Det skyldes ikke mindst, at denne gardintype fås i et væld af forskellige neutrale farver til rigtig gode priser online. Gardinerne skærmer perfekt af for solen, selv når den står skarpest, og vælger du plisségardiner med mørklægning, kan du lukke alt lys ude ved sengetid. Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og find dine nye plisségardiner.

Gode grunde til at vælge plisségardiner

  • Mange elegante designs i neutrale farver
  • Nemme at sætte op og at rulle for ved behov
  • Mulighed for mørklægningseffekt, der egner sig særligt godt til soveværelset

Det er en sand fornøjelse at have plisségardiner i dit hjem. De er yderst dekorative, men samtidig neutrale, og de er meget lette at bruge i det daglige. Det enkle udtryk passer godt ind i den moderne indretning i de danske boliger, og det er ikke svært at forstå, hvorfor netop plisségardiner er blevet så populære blandt både unge og ældre.

Vælg flotte plisségardiner til dit hjem

Hos føtex.dk finder du de flotteste & billigste plisségardiner på markedet, og vi har mange forskellige modeller af høj kvalitet. Du kan vælge plisségardiner i samme farve og model til hele din bolig, eller du kan gå efter forskellige farver eller designs, der skaber liv til din indretning og giver et friskt pust. Det endelige valg af plisségardiner er helt op til dig, så hold dig endelig ikke tilbage. Tag et kig på mulighederne, og find dine favoritter.

Køb plisségardiner til boligen online hos føtex.dk

Mangler dit hjem gardiner, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos føtex.dk har vi de lækreste plisségardiner i mange designs, og de er lige til at bestille hjem med bare få klik.