Rullegardiner

Trænger dine gamle gardiner til at blive skiftet ud? Så tag et kig på vores store udvalg af rullegardiner, som forhandles i mange forskellige størrelser, mønstre og farver. Du kan med sikkerhed finde et gardin, som matcher din personlige boligstil. Her på føtex.dk finder du både almindelige gardiner og mørklægningsgardiner til priser, som ikke vælter dit budget. Foruden en lang række ensfarvede rullegardiner kan vi også tilbyde mønstrede rullegardiner i smukke farver.

28 produkter
Mørklægning
89 kr. 100 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 3 varianter
Mørklægning
199 kr. - 329 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 7 varianter
Mørklægning
189 kr. - 328 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 8 varianter
Mørklægning
169 kr. - 239 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 3 varianter
Mørklægning
199 kr. - 329 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 7 varianter
Fås i mange størrelser
299 kr. - 599 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 8 varianter
279 kr. - 429 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 1 farver og 3 varianter
Mørklægning
179 kr. - 349 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 5 varianter
Mørklægning
75 kr. - 299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 4 varianter

Hvad er fordelen ved rullegardiner?


Det kan du få svar på i denne videoguide med vores gardinekspert Lykke.

Du kan f.eks. høre mere om Cosmos Duo rullegardiner, der med dobbeltlag giver en perfekt kombination af design og funktion.

Rullegardiner der er moderne & praktiske

Leder du efter en gardinløsning, som er både moderne at se på og praktisk i brug, så skal du investere i rullegardiner, som udmærker sig på mange parametre. Rullegardiner er et godt valg, uanset om man skal bruge nye gardiner til soveværelset, børneværelset eller gæsteværelset.

Tre grunde til at købe rullegardiner

  • Passer til enhver bolig
  • Budgetvenligt valg
  • Lukker lyset ude

En af de helt store fordele ved rullegardiner er, at de passer til stort set alle boliger uanset boligstil. De er desuden nemme at montere, og du behøver ikke at bekymre dig for, om gardinet er for højt, da evt. overskydende gardinstof blot vil blive på selve rullen. Rullegardiner er et budgetvenligt valg, hvorfor du bør overveje denne gardinløsning, hvis du har begrænsede økonomiske midler. De billigste rullegardiner koster under hundrede kroner. Med rullegardiner med mørklægning er det muligt at lukke lyset ude. Dette vil være praktisk i både soveværelset, børneværelset og gæsteværelset. Forskning har vist, at man sover bedre i et helt mørkt rum, hvorfor det er klogt at investere i mørklægningsgardiner.

Vælg de rigtige rullegardiner til dit hjem

Dine fremtidige rullegardiner skal ikke kun have de rigtige mål, men også matche dit hjem både farve- og stilmæssigt. Det klassiske og sikre valg er at købe grå eller hvide rullegardiner, men der findes også rullegardiner i andre fine farver. Sprudler dit hjem af glæde, liv og charme, så kan det meget vel være, at et par farverige rullegardiner vil passe perfekt ind i dit hjem. De farverige og mønstrede rullegardiner er populære og hitter ikke mindst hos børn, som sætter pris på den energi og charme, som pangfarver bidrager med. For at finde de helt rigtige rullegardiner til dit hjem kan du med fordel gøre brug af de mange sorteringsmuligheder, du bliver præsenteret for i venstre side. Du kan ved at angive dine krav og ønsker til prisklasse, brand, farve og andre faktorer spore dig ind på en række interessante løsninger. Det vil alt andet lige gøre hele købsprocessen meget lettere. Du kan også kontakte os pr. telefon eller e-mail, hvis du har brug for kompetent hjælp. Under de enkelte produktsider finder du en række brugervenlige monteringsguides, som du med fordel kan se og lytte til, hvis du finder det udfordrende at montere dine nyindkøbte rullegardiner. Der er hjælp at hente til både opmåling, tilpasning og montering.

Bestil et rullegardin med eller uden mørklægning på føtex.dk

Uanset om det ønskede rullegardin skal være med eller uden mørklægning, så kan du bestille det via føtex.dk, hvor du kan handle fra enhver digital enhed døgnet rundt. Er du kommet frem til, at rullegardiner alligevel ikke er den rigtige løsning for dig, så kan du i stedet kigge på vores store udvalg af lamelgardiner, foldegardiner og plisségardiner.