Kuvertlagner

Det kan være en større kraftanstrengelse at skulle skifte sengetøj og lægge nyt lagen på. Med et kuvertlagen undgår du at miste pusten. Det særlige ved et kuvertlagen er nemlig, at kanterne på lagenet foldes ind under topmadrassen, hvilket gør et kuvertlagen meget let at lægge på sengen. Her på siden finder du et stort udvalg af kuvertlagener i høj kvalitet, der holder længe. Køb dit kuvertlagen på føtex.dk og oplev kvaliteten på egen krop, når du første gang lægger dig til rette på dit nye, bløde lagen, der selvfølgelig er lagt på sengen på nul komma fem og helt uden sved på panden.

7 produkter
100% bomuld
89 kr. - 169 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 4 varianter
100% bomuld
89 kr. - 169 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 5 varianter
100% bomuld
89 kr. - 169 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 3 varianter
Bomuldssatin i ekstra fine garner
129 kr. - 229 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 4 varianter
Bomuldssatin i ekstra fine garner
129 kr. - 229 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 1 farver og 4 varianter

Kuvertlagener – det perfekte lagen til topmadrassen

Med en topmadras kan du forlænge din sengs levetid betydeligt, samtidig med at du højner komforten for dig selv. Men er du en af de mange, som bruger topmadras øverst på sengen, kender du sikkert til, at det kan være svært både at lægge lagnet på og at holde det på plads på topmadrassen. Med et kuvertlagen løser du nemt dette problem.
 

Tre grunde til at købe et kuvertlagen

  • Kuvertlagnet er nemt at lægge på 
  • Passe perfekt på topmadrassen
  • Lagnet flytter sig ikke om natten
I en travl hverdag hvor gøremål, som vasketøj og skiftning af sengetøj, også kræver sin tid, har dét at lægge et lagen på topmadrassen ikke nødvendigvis førsteprioritet. Derfor vælger mange at lægge et lagen ud over hele kontinentalsengen, hvilket ofte giver en dårlig komfort.
 
Med et kuvertlagen kan du nemt lægge et separat lagen på topmadrassen og sørge for, at det bliver liggende og ikke folder under dig om natten. Med elastik og tilpassede indhak ved hjørnerne passer lagnet perfekt til topmadrassen.
 
Det giver et mere elegant og roligt udtryk i soveværelset, og vælger du et kuvertlagen i god kvalitet, holder både form og elastik til rigtig mange vaske – også ved de 60 C, som sengelinned kræver.
 

Kuvertlagner i mange størrelser

I udvalget her finder du kuvertlagner i mange størrelser. Tykkelsen på en standardtopmadras er 8 cm, hvorfor langt de fleste lagner også har denne højde. Derudover kan lagnerne fås til både enkeltmandssenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge. 
 
At lagnerne er Oeko-tex certificerede er din sikkerhed for, at det er et kvalitetsprodukt, hvor der ikke er gjort brug af skadelige stoffer. Du kan desuden vælge mellem flere forskellige farver – fra klassisk hvid til bl.a. sort eller grå. 
 
Køb dit nye kuvertlagen i dag, og kom hurtigt i gang med en nemmere hverdag og bedre nattesøvn.

 

Videoguide til kuvertlagner


Her kan du blive klogere på, hvorfor det er en god idé at bruge et kuvertlagen, der går rundt om din topmadras, og som derfor også kaldes topmadraslagen. Du kan også høre mere om de andre lagentyper i føtex' sortiment.