Koskind tæpper

Koskind er super dekorative og meget bemærkelsesværdige, når de bruges i boligindretningen. Vi har koskind i flere farver, som kan bruges som gulvtæpper eller til vægdekoration, og koskind giver et unikt og nordisk udtryk, som du sent vil blive træt af. Vores koskind kommer fra Argentina, så de har været længe undervejs, men vi er rigtig glade for, at vi her på føtex.dk kan tilbyde koskind i så formidabel en kvalitet, der holder både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt år efter år. Køb et skind eller to her på føtex.dk og mærk selv den skønne kvalitet, der er i en klasse helt for sig.

Se også udvalget af rensdyrskind.

7 produkter
Fast lav pris
Fås i flere farver
899 kr.
Fast lav pris
Fås i flere farver
999 kr.
Fast lav pris
Fås i flere farver
899 kr.
Fast lav pris
Fås i flere farver
1.499 kr.
Fast lav pris
Fås i flere farver
1.499 kr.
Fast lav pris
Fås i flere farver
1.499 kr.
Fast lav pris
Fås i flere farver
1.499 kr.

Koskind – få dekorative tæpper i højeste kvalitet!

Hos føtex.dk finder du et bredt udvalg af unikke koskind i flere forskellige farver og størrelser, som kan passe ind i de forskellige rum i din bolig. 

3 gode grunde til at købe et koskind-tæppe: 

  • Unikt og dekorativt design til gulvet eller væggen 
  • Tidløst design og holdbart materiale i høj kvalitet
  • 100 % naturprodukt i flotte farver og størrelser  
Et koskind fra Argentina kan give din boligindretning det løft og personlige touch, du så længe har savnet. Indretningsmulighederne er mange, men du kan blandt andet pynte væg eller gulv med dit unikke koskind – ikke to skind er ens!  
 
Koskind er et slidstærkt materiale og har i modsætning til andre populære skind kort hår. Du skal derfor ikke bekymre dig om støvsugning, støv og fældet hår, når du indretter din bolig med ko-skind-tæpper.  
 

Hvilket koskind-tæppe skal du vælge? 

 Der er flere ting, du bør være opmærksom, når du går på jagt efter et nyt koskind blandt vores store udvalg af ko-skind-tæpper: 
  • Størrelse: Du bør altid vælge et koskind, hvis størrelse passer til dets formål. Hvis du ønsker at samle din dagligstue eller værelse omkring et flot ko-skind-tæppe, kan du med fordel vælge en større model og læse med her, hvor vi har lavet en guide til, hvordan du bedst plejer dine skind.
  • Farve: Alt imens at nogle er vilde med det sort/hvide skind-look, foretrækker andre en varmere brun farve. Hvad end du er til det ene eller andet, bør du imidlertid forvente, at nuancerne på dit koskind kan variere ren smule fra det på billedet. 
Når du har fundet det koskind, du bare må eje, er det nemt at bestille det hos føtex.dk. Vi betaler fragten, når du handler for over 1.000 kr. Så lad dig endelig friste af en flot pyntepude eller plaid, inden du klikker din ordre hjem!