Juniordyne og babydyne i god kvalitet

Lad dit barn sove godt med en dyne i god kvalitet. Hvad enten du leder efter babydyne eller juniordyne, finder du den her med enten naturfyld eller fiberfyld. Dynerne er Oeko-Tex certificeret og allergivenlige og måler henholdsvis 70 x 100 cm og 100 x 140 cm. 

Juniordyne og babydyne til en god nattesøvn

Det er vigtigt, at dit barn kan sove godt og holde på varmen. Både indenfor i sengen og udenfor i barnevognen. Det har vi naturligvis fuld forståelse for på føtex.dk. Derfor har vi samlet et fint udvalg af juniordyner og babydyner til de små i familien. Herunder naturmaterialer som bomuldsvår og fine, europæiske dun.
 

  • Åndbar og behagelig kvalitet med lækre materialer
  • Dyner og puder designet specielt til små tumlinger
  • Mulighed for optimal søvn uden kemi og allergi
  • Praktiske størrelser til både babyer og junior
  •  

Er du i tvivl om, hvor ofte og hvordan du skal vaske en juniordyne eller babydyne? Læs vores nemme guide her. Du får blandt andet 10 nemme trin-for-trin tips, der vejleder dig fra start til slut.
 

Skal du have en babydyne eller juniordyne?

Den rette dyne til dit barn skal selvfølgelig have en passende størrelse. Ellers risikerer du, at de små tæer stikker ud i den anden ende. Hvor hurtigt børn vokser, er forskelligt fra familie til familie. Tag derfor et målebånd frem, så du er helt sikker på, hvor langt dit barn er.

En babydyne måler 100 cm i længden. Den er derfor et godt valg til børn, indtil de bliver cirka 80-90 cm i længden. Det svarer til de er ca. to år gamle. Når dit barn er vokset sig længere end dette, er det tid til at skifte til en juniordyne. Her får din guldklump en 140 cm dejlig lang dyne. Den skal først skiftes ud igen, når barnet er cirka 120-125 cm høj.

Sørg for også at have et hyggeligt sengebetræk, som passer til dit barns personlighed. På føtex.dk har vi for eksempelvis juniorsengetøj med kendte figurer og behagelige materialer. I vores udvalg af babysengetøj har vi både klassisk og enkelt design samt fine mønstre.