Dobbeltdyner

Nyder du at dele dyne med din kæreste? Så tag et kig på vores udvalg af bløde og komfortable dobbeltdyner fra mærker som Danica, Diamant og Nordisk Fjer, der gør det nemt for dig og din partner at få en komfortabel nat under samme dyne.

 

Sov tæt og godt med en dobbeltdyne

Søvn er vigtigt for helbredet. Det gælder også valget om en god dobbeltdyne. Her på siden kan du blandt andet finde dobbeltdyner i forskellige størrelser fra 200 x 200 cm og i 200 x 220 cm. Sidstnævnte er særlig praktisk, hvis du har behov for ekstra længde til lange ben. Med vores udvalg kan du blandt andet få:
 

  • Bløde moskusdun og 100% vårbomuld
  • Komfort og nærhed hver eneste nat
  • God kvalitet uden skadelige kemikalier
  • Forskellige længder og bæreevne til dit behov


Vælg for eksempel en naturfyldsdyne med moskusdun og en bæreevne på 11. Moskusdun minder om edderdun, som er de fineste og letteste dun med ekstra høj isoleringsevne. Praktiske kanalvægge fordeler fjer og dun mere jævnt, så du ikke ender med små “klumper” inde i dobbeltdynen.

Er du i tvivl om, hvilken bæreevne der passer bedst til din og partnerens behov? Læs vores guide om bæreevne til dyner her.
 

Hvilken dobbeltdyne skal jeg købe?

Når du er på udkig efter en dobbeltdyne, skal du primært kigge på materialet, bæreevne og størrelsen. En dobbeltdyne skal være lige så bred som den madras, du og din partner ligger på. Husk at overveje, om I har de samme sovevaner - ellers bliver der måske kæmpet om dynen om natten.

Skal du bruge din dobbeltdyne om sommeren, vinteren eller hele året? Det kan være afgørende, at du vælger den rette dyne til dit behov. Ellers risikerer du, at du får det for varmt, eller at du fryser om natten. Det gider ingen af os.

Moskusdun er meget isolerende og fugtabsorberende. Skal det være billigere, så kig efter vores fiberdyner. De holder bedre til at blive vasket og tørretumblet flere gange end dobbeltdyner med moskusdun. Læs vores guide om at vaske dyner her, hvis du er i tvivl.