Andedunsdyner

Med en andedunsdyne er du garanteret en god nattesøvn med en dyne, der giver en god varme. Her på siden har vi samlet et udvalg af kvalitetsdyner med andedun fra kendte mærker som Nordisk Fjer, Diamant, og Royal Arctic. 

Gåsedun eller moskusdun - lær forskellen

Overvejer du at gå med en naturfyldsdyne? Og er du i tvivl om, hvilken dun du skal gå med? Så bliv klogere her, hvor vi lærer dig forskellen på både gås, and og moskus.

Andedunsdyne – blød, let og behagelig

Vil du have en ny, lækker dyne med naturfyld og til en fornuftig pris, er en andedunsdyne et godt valg. Vi opdaterer og udvider løbende vores faste sortiment med nye lækre produkter fra førende kvalitetsbrands, som DANICA, Nordisk Fjer og Royal Arctic. Alle vores dyner er Oeko-Tex mærket. Det er din garanti for, at din nye dyne ikke indeholder skadelige kemiske stoffer, og at du trygt kan lægge dig til at sove med den over dig.
 

Tre grunde til at vælge en andedunsdyne

  • Du får en blød, let og lækker dyne med god isoleringsevne
  • Du vælger selv – jo højere bæreevne, jo højere kvalitet
  • Lang holdbarhed og levetid uden sammenklumpninger
     

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken af vores dejlige andedunsdyner du skal vælge? Det kan virke som lidt af en jungle at finde frem til den helt rigtige løsning. Her får du nogle fokuspunkter, som du bør være opmærksom på.

  • Bæreevne: Det er i høj grad den, der afgør kvaliteten af din nye andedunsdyne. Jo højere bæreevnen er, jo højere kvalitet får du. Bæreevnen er en indikator for, hvor god en isoleringsevne den har, og den måles på en skala fra 2-16. 
  • Allergivenlig: Hvis du vil have en allergivenlig løsning, skal du kigge dig om efter dyner med NOMITE-klassifikation. Dem har vi naturligvis også i vores sortiment.
  • Størrelse: En behagelig søvnkomfort afhænger ikke kun af kvaliteten af fyldet, men også af, at din dyne passer til både dig og din seng. Ingen gider at ligge og fryse, fordi dynen er for kort eller smal. Det behøver du heldigvis heller ikke, for du kan tjekke bredde og længde under hvert produkt.

Når du har valgt din nye dyne, bestiller du den online på føtex.dk. Det tager kun et par minutter. Husk, at du har 30 dages returret.