Moderne og historiske kelim tæpper til hjemmet

De håndvævede kelim tæpper er tæpper, som egentlig har en århundrede gammel historie bag sig, men som oftest laves i moderne stil. Kelim tæpperne laves typisk i uld og er faste, vendbare og ligger godt på gulvet. Nogle af Kelim tæpperne laves også i kraftige bindinger, som giver et moderne, varmt og rustikt look.

Investér i et kelim tæppe til dit hjem

Bag et kelim gemmer sig en århundrede gammel historie. Selvom tæppet er historisk, laves de oftest i moderne stil, som passer ind i mange hjem. Tæpperne produceres typisk i uld, hvilket giver rummet varme og hygge. Samtidig er tæppet også fast og vendbart. Det giver tæppet et rigtig godt greb på gulvet. Med et ekstra godt tæppeunderlag sikrer du, at dit tæppe ikke skrider nogen steder.

Udover at være historiske og moderne laves kelim tæpperne i kraftige bindinger. Det giver et helt bestemt look til dit hjem, som vil bidrage med varme og hygge. Samtidig får du også et mere rustikt udtryk til rummet, der vil kunne matche mange forskellige boligindretningsstile. 

Udforsk vores udvalg af løse tæpper på føtex.dk, og investér i dit favorit tæppe i dag. Så kan du se frem til at modtage dit nye kelim tæppe til boligen.
 

Se frem til flere fordele med et kelim tæppe

Når du har udvalgt en favorit blandt vores spændende sortiment af kelim tæpper, kan du se frem til flere fordele. Du kan blandt andet glæde dig til fordele som:
 

  • Et flot og rustikt look til dit hjem
  • Tilbyder varme og hygge i ethvert rum
  • Smukt og historisk tæppe med et moderne touch
     

Skal der et nyt tæppe hjem og bo i din bolig? Så er det både nemt og sikkert at foretage dit køb på føtex.dk. Gå også på opdagelse i det brede og inspirerende udvalg af tæpper, skind og plaider og få inspiration til tæpper til alle boligens rum.