Billedrammer

Med billeder kan du mindes specielle øjeblikke og gøre dit hus mere personligt. Her på siden har vi samlet et udvalg af flotte og billige billederammer, der fås i forskellige farver og størrelser.

Billedrammer – stort udvalg

Der er ikke noget så kedeligt som helt bare vægge. Men du kan gøre dine hvide vægge en tjeneste og hænge nogle billedrammer op på dem, så de får helt nyt liv. Du kan putte alt, du kan komme i tanke om i dine billedrammer – det er kun fantasien, der sætter grænser her. 
 

Tre grunde til at købe billedrammer

  • Du kan hænge dine vigtigste minder op på væggen
  • Du kan arrangere dine rammer til en flot billedvæg
  • Det er en budgetvenlig måde at få kunst på væggen

På føtex.dk har vi et kæmpe udvalg af billederammer. Vi har både rammer i minimalistisk stil, der passer godt sammen, men vi har også et bredt udvalg af mere klassiske rammer, hvis du har et maleri eller noget andet vigtigt, du gerne vil hænge op på væggen.
 

Hvilken billedramme skal jeg vælge?

Som du kan se herover, er udvalget af billedrammer ret omfattende, så hvad skal du vælge?

  • Størrelse – Billedrammen skal selvfølgelig kunne indeholde, det billede, den plakat eller den genstand du skal have i glas og ramme, men derudover betyder bredden på selve rammen også noget. Brede og smalle rammer kan se flot ud imellem hinanden, men vil du hellere have et ensartet udtryk, skal du vælge en ramme, der ligner dine andre rammer på væggen.
  • Farve og materiale – Igen kan du matche, eller du kan vælge en stikker ud fra mængden, hvis det billede, du vil indramme, skal skabe blikfang. Du kan også vælge ud fra baggrunden. Skal rammen falde i et med baggrunden, eller må den gerne være fremtrædende?
  • Digital fotoramme – Har du mange billeder, du gerne vil indramme og have glæde af, kan du med fordel købe en digital fotoramme, der på skift viser alle de billeder, du har valgt.

Find den billedramme, du har brug for, og bestil den hjem i dag.