Plakater i ramme

Hvis du skal have lidt kunst og udsmykning på væggene, så kan du med fordel tjekke vores udvalg af plakater online her på føtex.dk - vi har noget for enhver smag.

Skab et unikt udtryk i hjemmet med plakater i ramme

Med plakater på væggene får dit hjem et helt personligt og unikt look. Vi vil gerne give dig mulighed for at finde en plakat, der lige netop giver det budskab, du gerne vil have ud, uanset om du leder efter små eller store plakater, plakater til børneværelset eller plakater til stuen. Vi har et stort udvalg af plakater i ramme, der siger noget om dig og din smag, herunder motiver med byer og stjernetegn eller naturmotiver og kunst. 

Tre grunde til at købe plakater med ramme på føtex.dk:

  • Du kan lave en billedvæg hurtigt og nemt

  • Du kan fortælle omverdenen om dig selv

  • Det er nemt at skifte plakaterne ud med nye

Når du køber en plakat i ramme, vælger du selvfølgelig ud fra smag og indretning. Men det er ikke plakaten og rammen alene, der giver udtrykket – også måden du placerer dine plakater på, siger meget om din stil.

Sådan hænger du dine plakater op

Når du køber en plakat i ramme, kan du med det samme hænge plakaten op. Men hvis du blot har en plakat, så er første step at anskaffe dig en ramme til at hænge dine plakater op med. Vi har flotte plakatrammer, der passer perfekt til alle slags plakater. Men der findes også andre måder at hænge plakater op på, herunder:

  • Klemmer: Du kan også hænge dine plakater op med klemmer. Det er en meget kreativ måde at hænge plakater op på. Du kan enten klistre klemmerne fast til væggen, eller trække en snor, de kan hænge på.

  • Tape: Du kan også hænge plakaterne op ved hjælp af dobbeltsidet tape, så det ligner, at plakaten hænger på væggen helt af sig selv.

  • Staffeli eller på gulvet: Du kan også sætte din plakat op på et staffeli. Eller hvis den er i ramme, kan du lade den stå på gulvet. Det giver et afslappet men moderne udtryk.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal dekorere med dine nye plakater. Vores plakater kommer allerede indrammede, så du skal blot bekymre dig om at hænge dem op. Vi har plakater til voksne såvel som til børn, og plakater er en perfekt måde at give ethvert rum nyt liv på.