Diamant 4-seasons fiberdyne

På lager online

Diamant 4-seasons fiberdyne

Lækker og allergivenlig helårsdyne fra Diamant, som er fremstillet af 100% silikoniserede hulfibre med vår i 100% bomuld. Denne helårsdyne måler 200 x 220 cm og er således en dobbelt dyne. Fiberdynen er Oeko-Tex certificeret, der er garanti for, at produktet er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier.

Helårsdyne

Diamant 4-seasons fiberdyne består af to dyner. En for- og efterårsdyne med 1060 gram fibre og en sommerdyne med 570 gram fibre. De to dyner kan knappes sammen til en vinterdyne med ialt 1630 gram fibre.

Egenskaber for fiberdyner 

Fiberfyldet i fiberdyner er udviklet til at efterligne dun og fjers egenskaber bl.a. evnen til at isolere og transportere fugt væk. Fiberdynen fra Nordisk Fjer er sanitized behandlet, der sikre, at den er afvisende overfor husstøvmider og er derfor meget allergivenlig.

Derudover har fiberdyner den fordel at de kan vaskes og tørretumbles ved høj temperatur igen og igen, uden at fiberfyldet mister sine egenskaber. Derfor er fiberdyner meget allergivenlige og specielt velegnet til personer, der er disponeret for allergier.  

Læs og følg altid vaskeanvisningen på dynen inden du vasker den. 


Varenummer 100271257
ID 038_Diamant_4-seasons_fiberdyne
Dynestørrelse
  • 135x200
Sæson
  • Helårsdyne
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig