DANICA babypude

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

DANICA babypude

DANICA Baby dyner og puder er en serie designet specielt til babyer.

Serien er med det bløde bomuldsvår, og fine europæiske dun et 100 % naturprodukt, designet til en optimal babysøvn uden kemi og allergi. Produkterne er mærket med Oeko-tex ® klasse 1, og derfor godkendt til børn og baby. 

 

DANICA Baby puder: 

Med sans for detaljen og fokus på velvære er babypuden er designet med en firkantet sygning i midten af puden. Det gør at puden bliver så lav som muligt og giver baby mulighed for en rigtig god søvn.

Vi anbefaler, at baby bruger den lave pude indtil de viser behov for en højere pude. Det kan de vise ved for eksempel at lægge en arm eller en bamse under hovedet.

Babypude: 50 g (40x45)

 

MÆRKNINGER

Alle DANICA produkter er kvalitetstestet på certificeret laboratorie og mærket med EN12934 klasse 1, NOMITE, Oeko-tex ® klasse 1 og Downafresh, hvilket betyder at dynen er allergivenlig, indeholder rene og nye dun fra Europa. 

Lider du fx af husstøvmideallergi, så tøv ikke med at købe et af disse produkter, for med, NOMITE, er du sikker på at husstøvmiderne ikke kan trænge igennem våret og derfor kan du med DANICA være FRI FOR ALLERGI.

Bedst af alt, så er DANICA designet og produceret i Danmark. 

VEDLIGEHOLD

Dyne og pude kan vaskes ved 60 grader og SKAL tørretumbles til de er helt tørre. En fordel er at putte tre tennisbolde med i tørringsprocessen, da det spreder dunene.

 

Varenummer 100003464
ID 000000038360100000-EA
Bæreevne
  • 9
Godkendelser
  • Oeko-tex
Fyld
  • 70% hvide europæriske andedun,30% småfjer
Vår
  • 100% bomuld
Allergivenlig
  • Ja
Pudestørrelse
  • 40x45
Fyldvægt
  • 70 g
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig