Vi tyvstarter fødselsdagen. Se alle de vilde tilbud HER

Blodtryksmåler

Det bliver lettere at holde styr på dit blodtryk med en professionel blodtryksmåler derhjemme. Med den kan du være sikker på altid at kende dit blodtryk i enhver situation, hvad enten det er for lavt, højt eller ligger der, hvor det skal. Se det store udvalg fra Beurer blodtryksmålere herunder. 

11 produkter
Fuldautomatisk - 4x30 hukommelser
499 kr.
Kan bruges til hele familien
399 kr.
WHO-indikator - Overarm - 22-36 cm.
699 kr.
Passer til BM40, BM44, BM58, BM60, BM65
299 kr.
WHO-indikator - Overarm - 22-35 cm.
699 kr.
Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler
699 kr.
Kend dit hjerte - overvåg din hjerterytme
1.057 kr.
WHO-indikator - Håndled - 13,5-19,5 cm
419 kr.

Blodtryksmåler – hjælp til at tjekke dit blodtryk

Det tyske mærke Beurer har lavet en helt række apparater med forskellige funktioner samt modeller, som er mere eller mindre avancerede, så du let kan vælge den model, der passer bedst til dine behov. Det er en rigtig god hjælp til dig, der ønsker at vide, hvordan din krop har det. Brug eventuelt din blodtryksmåler sammen med en kropsanalysevægt for et mere nuanceret billede af din sundhed. Tilligemed kan det være en stor hjælp og en tryghed, hvis du har forhøjet blodtryk eller ligger i risikozonen.

Tre grunde til at vælge en blodtryksmåler

  • Du kan let og hurtigt tjekke dit blodtryk.
  • Du har muligheden for at sammenligne data og følge din udvikling
  • Du kan vælge mellem flere forskellige modeller alt efter dit behov
Når du har behov for at have styr på dit blodtryk, er det en rigtig god idé at have en blodtryksmåler derhjemme. På den måde kan du måle blodtrykket de to anbefalede gange om dagen og måle din udvikling løbende. 
 

Vælg den rigtige blodtryksmåler

Når du skal vælge den blodtryks-måler, der passer bedst til dig, kan du overveje følgende:
  • Vil du have en model, der måler på overarmen eller på håndleddet? Den på overarmen er den mest præcise, men den på håndleddet er nemmest/hurtigst.
  • Vælger du en model, der kan samarbejde med smartphone eller tablet, har du helt styr på dine data?
  • En model, der kører på batteri, skal have nye batterier ind imellem, det skal den på strøm ikke. Den kræver til gengæld, at du er i nærheden af en stikkontakt?
Vi har altid et stort udvalg af varer her på siden, så du kun behøver at handle et sted, for at få alt det, du mangler! Og du har altid 30 dages fuld returret.