Massageapparater

Er du træt af rygsmerter, nakkespændinger og ømme fødder? I vores onlinebutik finder du et stort udvalg af lækre massageapparater, så du kan få bugt med dine muskelspændinger uden at skulle betale i dyre domme for at gå til massør. Se alle vores produkter nedenfor.

Tilbage til personlig pleje >

41 produkter
Fjerner hård eller ru hud
349 kr.
Med varmefunktion og trådløs betjening
499 kr.
Ø: 7 cm og Ø: 10 cm
31,50 kr. 39 kr.
Shiatsumassage med varmefunktion
599 kr.
Løsner spændinger og forbedrer blod cirkulationen
29 kr.
Elektrode til Beurer EM10
179 kr.
Mave - 15 indstillinger - Autosluk
399 kr.
Passer til Beurer EM20 Nakke
169 kr.
Passer til Beurer EM20 Sixpack
169 kr.
Mave - 5 træningsprogrammer - Autosluk
499 kr.

Massageapparat – hjælpen til ømme muskler

Hvis du er plaget af smerter og spændinger i ryg, skuldre og nakke, er der ikke noget, der lindrer, som en omgang god massage. Særligt gavnligt er det, hvis massagen foretages jævnligt og efter behov. Netop derfor er et massageapparat helt uundværligt. Det tillader dig nemlig at give førstehjælp til ømme muskler, præcis når du har brug for det.

Tre gode grunde til, at du skal købe et massageapparat

  • Afhjælper spændinger, smerter og ømhed i musklerne
  • Giver skøn massage, hvor og hvornår det passer dig
  • Perfekt alternativ til dyre massører

Med et massage-apparat fra Føtex.dk kan du få uendelige timer med massage – nemt og bekvemt i dit eget hjem. Og hvis du mangler andre lækre sager til din helt egen wellness-oase, bør du også tage et kig på vores udvalg af skønne varmetæpper og varmepuder. Så kan du bare lade afslapningen begynde. 

Hvilket massageapparat skal jeg vælge?

I vores store udvalg finder du en bred vifte af massageapparater til forskellige muskelgrupper og med forskellige egenskaber. Er du ikke helt sikker på, hvilken af varianterne du kan få mest glæde af, så får du her et par gode tips med på vejen.

  • Hvor gør det ondt?: Har du altid ondt i nakken, eller er det dine fødder, som skriger på en kærlig hånd? Så gå efter et apparat til det specifikke sted, der volder problemer. Er det derimod hele din krop, som trænger til massage, kan du vælge et allround-apparat, som passer til alle muskelgrupper.
  • Varme: Muskelsmerter kan med stor succes behandles med varme. Det hjælper nemlig musklerne til at slappe af og give slip på spændinger. Har du erfaret, at varmeterapi hjælper på din ømhed? Så kig efter et apparat med indbygget infrarødt lys.
  • Vibration eller tryk: Elektriske massageapparater virker ved at sende blide vibrationer gennem musklerne, mens en massagebold masserer ved hjælp af tryk. Det er individuelt, hvilken metode der hjælper bedst, og ofte kan en kombination af en bold og et elektrisk apparat være den helt rigtige løsning.

Kom muskelsmerter til livs med kun få klik

På Føtex.dk finder du altid masser af gode tilbud – og det gælder også for vores udvalg af massageapparater. Så hvis du gerne vil tage hånd om dine muskelspændinger, uden at bruge hele månedslønnen på dyre massørbehandlinger, er du kommet til det helt rigtige sted.

Du er kun få klik væk fra at komme dine muskelsmerter til livs.