Beurer TL040 Lysterapilampe

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Beurer TL040 Lysterapilampe

Lysterapi kan være en god hjælp til dig som har tendens til vinterdepression, dårligt humør og manglende energi i vinterhalvåret. Lysterapi er en rigtig god og ideel metode til at behandle eller forebygge vinterdepression. Alene med 30 minutters lysterapi om dagen kan give helt ny energi.

Terapilampen er velegnet til at have stående på skrivebordet, natbordet eller sofabordet. lysterapilampen fra Beurer simulere sollys med en lysitensitet på ca. 10.000 Lux ved en afstand af 15-20 cm. Belysningen er klar, ensartet og dækker en overflade på ca. 21 x 20 cm.

Det er en lysterapilampe som er udstyret med nyttige funktioner. Terapilampen er flimrefr, som sikre behageligt lys allerede fra start. Lampen er udstråler heller ingen skadelige UV-stråler. Derudover er den en energibesvarende lyskilde, kan hænges op og har komfortabel en-knapsstyring.

Lysterapilampen er et certificeret lægemiddelprodukt og har 3 års garanti.

45W lysstofsrør.


Varenummer 100147964
ID 000000008737300144-EA
Model
  • TL040
Andre funktioner
  • Flimrefri, UV-fri, klap, kan hænges op, en-knapsstyring
Konstruktion
  • 20 x 7 x 27 cm
Test og godkendelser
  • Certificeret lægemiddelprodukt
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig