Philips Energy Light

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Philips Energy Light

Langt de fleste i Norden føler sig mere trætte om vinteren. Manglen på sollys i vinterhalvåret har en negativ indvirkning på vores humør og vores helbred. En del af os udvikler sågar efterårs- eller vinterdepressioner. Det er ikke så underligt, at vi føler os mindre energiske om vinteren – sol- og dagslys er nødvendigt for, at kroppen skal fungere normalt. I samråd med forskere har Philips skabt EnergyLight. Når du anvender Philips EnergyLight, udsondres der de samme stoffer i kroppen, som når du opholder dig udendørs på en solrig sommerdag, og du genvinder din energi.

Resultater på blot 20-30 min/dag. Brug, mens du læser, arbejder

Kun 20-30 minutter om dagen med EnergyUp har vist sig at give ny energi og fremme et positivt humør. Du skal blot placere energilampen en armslængde væk, så lyset rammer øjnene. Du behøver ikke at se direkte ind i lyset, så du kan multitaske med EnergyUp og nyde godt af den ved morgenmaden, eller når du arbejder eller læser. Da lampen er uden UV-stråler og behagelig og sikker for øjnene, kan du bruge den, så længe du vil i løbet af dagen (hvis den bruges om aftenen eller inden sengetid, kan den udskyde søvnen). Ved daglig brug er det sandsynligt, at du mærker en energigivende effekt fra EnergyUp inden for 1-2 uger.

10.000 lux – samme intensitet, samme fordel som naturligt dagslys

Philips EnergyUp producerer lys med en høj luminans på op til 10.000 lux og en farve tæt på det naturlige dagslys. Dette revitaliserende lys har samme virkning på kroppen som en sommerdag, har klinisk dokumentation for at kunne forbedre vitaliteten og energiniveauet og for at medvirke til at bekæmpe træthed og vintertristhed. EnergyUp bruger de nyeste højeffektive Philips LED-lyskilder og -teknologier. Disse innovationer holder EnergyUp slank i størrelsen. Derfor optager EnergyUp kun lidt plads på bordet og kan således bruges stort set overalt i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Indeholder justerbar fod og vægbeslag

EnergyUp er slank og nem at indstille. Stil blot EnergyUp ca. en armslængde inden for synsfeltet. Lidt foran og til siden for dig på skrivebordet eller bordet er ideelt, så enheden vinkler opad, og lyset rammer øjnene. Eller du kan hænge EnergyUp op på en væg med det medfølgende vægbeslag.


Varenummer 100222130
ID 000000000030178901-EA
Spændingskrav
  • 240 Volt
Model
  • HF3419/01
Andre funktioner
  • UV-fri, mulighed for vægmontering
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig