NAGA glastavle magnetisk 45x45 cm (hvid)

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

NAGA glastavle magnetisk 45x45 cm (hvid)

Hold styr på dine aftaler med en NAGA tavle
Glastavlen fra NAGA er ideel som opslagstavle og whiteboard på kontoret eller hjemme i køkkenet. Her kan du skrive dine egne eller børnenes aftaler, og du kan hænge vigtige sedler op, hvor du altid kan se dem.
Tavlerne findes i et utal af farver og i flere forskellige størrelser, så du kan finde én, der passer ind i indretningen.

Brug altid super stærke magneter
Glastavlerne har en stålbagside, som magneterne skal hæfte på. Derfor er det nødvendigt at benytte super stærke magneter for at være sikker på, at magneterne kan hænge fast. Derfor er det ikke sikkert, at dine egne magneter kan benyttes på NAGA tavlen. 

Nem at montere
Tavlen er let at hænge op på væggen. Stålbagsiden på tavlen er produceret med huller i hvert hjørne, så tavlen er lige til at hænge op, når først rawplugs og skruer er sat i væggen.
Leveres i gaveæske inkl. 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs.

Bemærk at der skal anvendes stærke magneter, da magneten skal nå igennem til metallaget bagerst på tavlen. Du kan godt bruge dine egne magneter fra ferier eller lignende. Men det kræver, at du sætter dem oven på NAGAs super stærke magneter, da almindelige magneter ikke er stærke nok til at hænge på tavlen.


Varenummer 100015437
ID 000000074163300020-EA
Produkt højde [mm] 450
Produkt bredde [mm] 450
Størrelse
  • 45x45cm
Inkluderet tilbehør
  • 1 marker, 2 magneter samt rawplugs og skruer.
Indrammet/uindrammet vægkunst
  • Ikke indrammet
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig