Tojiro kokkekniv 17 cm

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Tojiro kokkekniv 17 cm

Centerstålet er en cobolt legering, hvilket giver en meget tæt og ensartet carbid. Dette centerstål beskyttes af 2 lag rustfrit stål. Skæftet er fremstillet af det miljøvenlige ECO-Wood, hvilket vil sige at det er fremstillet af træfibre fra genbrugstræ. Dette komprimeres meget hårdt, som gør at det ikke linder ved nitterne og holder faconen optimalt. Stålholken mellem blad og skæfte sikre en god balance i bladet.

Alle Tojiro knivene fremstilles efter ældgamle og stolte traditioner, der giver en kvalitet og ikke mindst en suveræn skarphed, der kun sjældent ses i dag. Det opnås bl.a. ved hjælp af cobolt, tungsten og nikkel. Knive, der er så hårde som Tojiros, skal benyttes med omhu, da ben, hårde emner og tab på gulvet forårsager at æggen "chipser". Vi anbefaler gerne en anden kniv, hvis du skal bruge en kniv til grove opgaver.


Varenummer 100255848
ID 000000000042701201-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig