Badevægte

17 produkter
150 kg - Hukommelse for 10 personer - 100 g intervaller
299 kr.
180 kg - 100 g intervaller
419 kr.
Hukommelse for 10 personer
169 kr.
150 kg - 100 g intervaller
199 kr.
Personvægt
1.399 kr.
Personvægt
1.399 kr.
120 kg - 100 g intervaller
209 kr.
Passer til Tanita BC-1000
879 kr.
Digitalt display
399 kr.

Badevægte

Vil du gerne kunne holde styr på vægten nemt og hurtigt hjemmefra? Så er en badevægt helt uundværlig. Find en badevægt her på siden, der opfylder dine behov, og bestil den hjem med hurtig levering og fri fragt til butik ved køb for over 300 kr. Vi har badevægte i mange modeller – også badevægte med måling af fedtprocent, muskelmasse og BMI, så du løbende kan holde øje med din grundform.

Vægt er ikke alt, men den er stadig en god indikation på din overordnede helbredstilstand. Vejer du for meget eller for lidt, kan det være tid til en ændring af din livsstil, og det er derfor rart løbende at kunne holde øje med vægten hjemmefra, uden at skulle et smut forbi lægen hver gang.

En badevægt er fast inventar i de fleste hjem. Den er praktisk, hvis du har brug for følge tæt med i resultaterne under vægttab eller vægtøgning, ligesom den er rar at have stående oven på højtidernes ofte høje indtag af mad.

Hos Bilka.dk har vi et bredt udvalg af badevægte – både til dig, der blot ønsker en badevægt, der kan måle vægt, og til dig, der drømmer om mange ekstrafunktioner. Du kan blandt andet få glæde af badevægte, der måler følgende:

  • Muskelmasse
  • Fedtprocent
  • Kaloriebehov
  • BMI

Badevægte fra kendte mærker

Vores badevægte er af kendte mærker som Garmin og Beurer, og vi har badevægte i flere prisklasser. Du kan derfor være sikker på at få en lækker badevægt hjem, der passer til dine behov hvad angår både funktioner og budget. Ofte har vi badevægte på tilbud til en god pris, og der kan derfor være mange penge at spare på at slå til på det helt rigtige tidspunkt.

Udover badevægte har vi også andre typer af vægte online her på Bilka.dk. Er du til professionel tracking af dine resultater, kan du eksempelvis investere i en avanceret kropsanalysevægt, der, afhængigt af model, blandt andet kan måle mængden af væske i din krop samt din metaboliske alder. Det er denne type vægt, som kostvejledere, fitnessinstruktører og andre sundhedsprofessionelle bruger til at bestemme din sundhedstilstand, så er en badevægt ikke nok for dig, er det i stedet en kropsanalysevægt, som du bør vælge. Har du blot brug for de mest basale funktioner, kan du dog også komme langt med en mere simpel, og væsentligt billigere, badevægt.

Køb din nye badevægt online hos Bilka.dk

Mangler du en badevægt hjem til badeværelset? Så kan du finde et bredt udvalg af badevægte online her på Bilka.dk, hvor vi har samlet en række modeller af høj kvalitet til dig. Tag dig god tid til at undersøge funktionerne på de enkelte modeller, før du vælger, så du er sikker på at få en badevægt hjem, der passer til dine behov.

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand