Vi tyvstarter fødselsdagen. Se alle de vilde tilbud HER

Nordisk Fjer Premium topmadras 140 x 200 cm

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Nordisk Fjer Premium topmadras 140 x 200 cm

Nordisk Fjer Premium er en tyk vaskbar topmadras, som består af en kombination af viskoelastisk memoryskum og PU-skum. Kombinationen af disse to skumtyper gør topmadrassen vendbar og giver derfor to valgfrie sider som består af en blød- og medium/hård side. Skummet i madrassen former sig efter kroppens former og sikre derfor en optimal støtte under nattesøvnen.

Ved at købe Nordisk Fjer Premium får man en tyk topmadras med en totalhøjde på 10 cm som tilpasser sig kroppens anatomi og dermed øger kvaliteten af søvnen. Betrækket består af 64% polyester og 36% viskose hvilket giver madrassen god fleksibilitet, men samtidig også en lang levetid. Betrækket er aftageligt, og kan vaskes ved 60 grader.  Betrækket er hvid med en sort mesh kant i kante, som øger luft cirkulationen og dermed gør topmadrassen temperaturregulerende.

Bemærk: For at reducere transportomkostninger og miljøpåvirkninger er madrassen rullepakket så luften er presset ud. Når madrassen pakkes ud vil den indenfor 48 timer finde tilbage til sin oprindelige størrelse og hverken holdbarhed eller kvalitet er påvirket af pakningen.
 


Varenummer 100277084
ID 000000000051390101-EA
Topmadras materiale
  • Memoryskum
Størrelse
  • 140x200
Kernehøjde
  • 8 cm
Antal pakker varen leveres i
  • 1
God, bedre, bedst
  • Bedst
Topmadras betræk
  • 64% Polyester og 36% Viskose
Vedligeholdelse
Topmadras højde
  • 10 cm
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig