Sådan indretter du med en lækker foldemadras

En foldemadras kan bruges til mange forskellige formål. Det er en skøn madras, som er nem at flytte rundt omkring. Derfor kan den både bruges i huset rum indenfor, men er også anvendelig udenfor på terrassen eller i haven. Læs her vores forslag til, hvordan du kan indrette med en foldemadras.

Stilfuld indretning med foldemadras

Som det ses på første billede kan du nemt indrette et hjørne i din stue med en foldemadras. Det kan gøre det nemt at slå sig ned med en god bog. Eller du kan nemt få øje på det mest behagelige sted at tage en lille lur. Med en lille plante ved siden af eller et lille sidebord kan dit hjørne komme til at se meget stilfuldt ud. Hvis du har overnattende gæster kan foldemadras også anvendes til gæsteseng. Især SLEEPY foldemadrasserne gør sig godt til et stilfuldt hjørne med foldemadras.

Se alle vores SLEEPY foldemadrasser her

 

indretning_boernevaerelse_foldemadras

Indret børneværelset med en foldemadras

Med en foldemadras på børneværelset er den gode leg sikret. Børn elsker at tumle og til det er en foldemadras helt perfekt! En foldemadras kan gøre det ellers hårde underlag at lege på dejligt blødt.

Udover tumlen og leg kan en foldemadras på børneværelset også bruges som stol. Det kan være mere skønt for voksne at lege med børnene, hvis der er en behagelig siddeplads i rummet. En foldemadras kan omdannes til en slags stol, som gør det skønt at sidde. Barnet kan også bruge denne siddeplads, hvis der skal læses eller lignende.

Se alle vores foldemadrasser til børneværelset her

 

haven_foldemadras

Brug foldemadrasser i haven om sommeren

Med en foldemadras i din bolig har du også til enhver tid en lækker hvileplads udendørs, når solen kommer frem. Uanset om du vil tage den ud og lægge den på terrassen eller græsplænen bliver nydelsen helt optimal og giver dig mere kvalitetstid udenfor.

Når en foldemadras bruges udendørs er der en lille risiko for at den kan blive beskidt. Derfor har vi naturligvis også et udvalg af foldemadrasser under 500 kr, så du kan have en foldemadras, som det ikke gør så meget bliver beskidt.

Se alle vores foldemadrasser under 500 kroner her

Der kan desværre ikke lægges anmeldelser på sitet for tiden.