Borde

Leder du efter et nyt flot og funktionelt bord til dit hjem? Så kan du med fordel kigge nærmere på vores store udvalg af moderne borde til boligindretningen, hvor du bl.a. finder skriveborde, spiseborde, sofaborde og mange andre typer.
 

Borde der både er trendy og funktionelle til alle rum i høj kvalitet

føtex.dk byder velkommen til en stor verden af borde til hele hjemmet. Du kan shoppe borde i en lang række forskellige størrelser, modeller og farver. Der findes med sikkerhed et passende bord til din bolig, hvad enten du bor i en stor villa eller i en mindre lejlighed.
 

Tre gode grunde til at handle borde på føtex.dk

  • Unikt udvalg af store og små borde til hjemmet
  • Et væld af gode tilbud på kvalitetsborde
  • Højt serviceniveau – kunden er altid i centrum

Du er som kunde altid sikret et stort udvalg af borde og andre møbler, når du besøger føtex.dk, som er tilgængelig 24 timer i døgnet. I vores voksende udvalg finder du både runde og firkantede borde i små og store størrelser. Du kan for eksempel gøre en god handel på et nyt skrivebord til hjemmekontoret eller sofabord til stuen.

Du bliver endvidere forkælet med en masse attraktive tilbud på moderne borde til hjemmet. Gør brug af vores attraktive tilbud og spar mange penge på dit nye bord.
 

Hvilket bord skal jeg vælge?

Et bord er ikke bare et bord.

Der findes adskillige forskellige borde – lige fra det lille konsolbord til det store spisebord. Foruden at vælge bordtype bør du også gøre dig tanker om materiale, farve og ben. Du kan med fordel vælge et bord, som er let at vedligeholde, så du ikke skal bruge unødig tid på at passe og pleje dit nyindkøbte bord. I vores sortiment finder du primært borde i træ og glas – af allerhøjeste kvalitet naturligvis. Du skal klikke på de enkelte produkter for at læse mere om materialer, mål og andre vigtige detaljer.

Når du skal købe et nyt bord, er det vigtigt, at du sikrer dig, at der er plads til bordet i det påtænkte rum. Så slipper du i hvert fald for at få leveret et nyt spisebord, som er alt for stort og dermed skal returneres. Læs om de forskellige borde, sammenlign og vælg dit foretrukne bord.
 

Bestil et nyt bord på føtex.dk – når det passer dig

Handler du på føtex.dk, så behøver du ikke at tage hensyn til åbningstider, idet vi holder åbent døgnet rundt og hver eneste dag. Du kan med fordel holde dig opdateret på denne side, hvis du gerne vil følge med i, hvilke nye borde vi får på lager.

Mangler du tillægsplader til dit nuværende bord? Så kan vi selvfølgelig også hjælpe. Du kan købe stort set alt til boligen på føtex.dk.