Møbler

På føtex.dk har vi et stort udvalg af møbler, så du kan få en personlig indretning og byde fornyelse velkommen i din bolig. Find stilen, som du kan lide, blandt vores moderne og tidsløse designs her på siden. 

Bolig nyheder - 2021

Skal boligindretningen opdateres? Så tag et kig på alle vores nye spændende bolig nyheder, hvor du finder alt fra senge, sofaer til boligtekstil og anden lækker indretning til hjemmet.

Modulsofaer

Sammensæt din helt egen sofa, der passer præcis ind i din stue og indretning, med de smarte sofamoduler fra GRO-serien. Designet er friskt, moderne, fås i flere farver, i lækker kvalitet - og så endda til en rigtig god pris!

Indret med smukke vitrineskabe i boligen

En af de store udfordinger i boligindretningen er ofte manglende opbevaringsplads. Med et smukt vitrineskab i spisestuen eller dagligstuen får du både ekstra opbevaringsplads, samt mulighed for at udstille noget af dit smukke service, pæne vinglas og andre pyntegenstande. Samtidig undgår du at skulle støve alt af hele tiden, da det hele står pænt opbevaret inde bag lågerne i skabet. 

Blandt vores udvalg kan du bl.a. finde høje og lave modeller med enten glas- eller trælåger, så du kan finde et vitrineskab, der passer lige ind i din boligindretning.

Sæt dit personlige præg på boligindretningen med et smukt vitrineskab til skarpe priser her.

Stort udvalg af møbler til boligen


Gå på møbeljagt blandt sofaer, sovesofaer, borde, stole, spisebordssæt, entremøbler, børnemøbler og opbevaring. Der er gode muligheder for at finde møblet, der kan give dit hjem et nyt look eller finde møbler til at indrette et smukt hjem med helt fra bunden til gode priser. Vi har et bredt sortiment af møbler til husets mange rum, uanset om du mangler sofaen til stuen, sovesofaen til teenageværelset eller spisebordssættet til spisestuen.

Fordelene ved at handle på føtex.dk, når du skal have møbler:

  • God kvalitet
  • Gode priser
  • Flot design
  • Hurtig levering

Få møbleret din bolig, din lejlighed eller dit værelse til gode priser.

Når du handler på føtex.dk, får du den gode kvalitet til skarpe priser. Vi har også ofte gode tilbud på møbler, så der er mange penge at spare.

Levering som du kan stole på.

En stor del af vores møbler er produceret i Europa eller kommer fra et lager i Danmark, hvilket sikrer dig en hurtig levering.