Entremøbler

En entré er et rum, hvor mange opbevarer deres overtøj og sko, men det er også et rum, der gerne må se indbydende ud. Find inspiration til indretning af entréen blandt vores store udvalg af bl.a. skoskabe, tøjstativer og knagerækker herunder.

Entrémøbler – stort udvalg af spændende interiør

Din entré er det sted, som både dine gæster og du selv og din familie møder først, når døren åbnes til din bolig. Det er her, at du har mulighed for at efterlade et godt indtryk, når du byder dine gæster velkommen til dit hjem, men også hvor du kan gøre dagligdagen praktisk og funktionel for jer som beboere. Skoreoler og skoskabeknagerækkerstumtjeneretøjstativer og hattehylder kan være med til at gøre rummet både indbydende og funktionelt. Du finder det hele og meget andet lækkert interiør i vores faste online-sortiment.
 

Tre grunde til at vælge entrémøbler

  • De findes i mange forskellige udgaver, design og størrelser
  • De har både en æstetisk og en praktisk funktion
  • Er nemme at kombinere med andet interiør for et personligt og individuelt look

Entré-møbler kan bruges både rent praktisk-funktionelt og som et æstetisk indslag på nogle kvadratmeter, som desværre nogle gange bliver lidt overset i forhold til boligens øvrige rum.

Det er ærgerligt, for en lækkert indrettet entré kan i den grad være med til at give din bolig en fantastisk sammenhængskraft. Ikke kun fordi mange af værelserne åbner op ud mod den, men også fordi at du kan forvandle den til meget andet end et indgangs-/udgangs- og gennemgangsparti. Optimér den med flot og funktionelt interiør, så giver du din bolig et løft på flere fronter.
 

Hvilke entrémøbler skal jeg vælge?

Du skal vælge præcist dét, som du synes om. Heldigvis har vi et stort udvalg af møbler til såvel den store hall som den lille gang – og alt derimellem.

  • Skoskab/skoreol: Optager ikke meget plads, men er i dén grad med til at skabe orden og system. Selv om fodtøj i sig selv ikke fylder meget, virker det nemt rodet og kaotisk, når det ligger og flyder.
  • Stumtjener/tøjstativ/knagerække: Er nok det interiør, som de fleste forbinder med en entré. Det er her, at børn og voksne hænger overtøj, men også tasker, rygsække, huer og kasketter.
  • Hattehylde: Brug den til hatte, kurve, æsker osv.
     

Køb dine nye entrémøbler på føtex.dk

Når du har fundet frem til det helt rigtige entrémøbel, bestiller du det online på føtex.dk.

Her finder du også et stort udvalg af boligtilbehør, som f.eks. billedrammerlampertæpper og andet spændende, som kan være med til at sætte prikken over i’et i din entré.

Husk, at du har 30 dages returret på det hele.