Madrasser

Skal din seng optimeres med en ny madras, som er afgørende for en god nattesøvn? I vores alsidige sortiment har vi madrasser af høj kvalitet til både børn og voksne, herunder foldemadrasser, rullemadrasser, topmadrasser og skummadrasser.

Sådan vælger du den rette topmadras

En topmadras skaber øget komfort og bidrager dermed til, at du sover bedre. Hvis du synes, at din seng er lidt for hård, kan du kompensere for dette ved at købe en tyk og blødere topmadras.

Madrasser der sikrer optimal nattesøvn

En god søvn afhænger af, at du har den helt rigtige madras i sengen. Det er den, der bringer komfort og velvære i dit sovemiljø, og derved skaber det fundament, der gør, at du føler dig godt tilpas og kan finde fred og ro, når du lægger dig i din seng. Det er med andre ord ikke ligegyldigt, hvad du ligger på. På føtex.dk opdaterer vi konstant vores sortiment af madrasser med det allernyeste fra førende brands. Du er derfor garanteret højeste kvalitet.
 

Tre grunde til at vælge en madras på føtex.dk

  • Fås i flere madrastyper og størrelser
  • Optimal støtte og komfort sikrer dig en god søvn
  • Høj kvalitet fra førende madrasproducenter

Du bruger ca. 1/3 af dit liv på at sove. Det gør du ikke kun, fordi det er dejligt, men fordi at din krop har brug for det. Når du bliver træt, er det din krops måde at fortælle dig, at nu er det blevet tid til, at den får ro til at restituere sig. Mange af de processer, der sikrer, at du fungerer godt om dagen, foregår om natten. Derfor er det vigtigt, at du ligger behageligt, så du sover godt.
 

Hvilken madras skal jeg vælge?

For at gøre det lettere for dig at finde frem til den for dig bedste madrasløsning, er der to punkter, som du først og fremmest bør have fokus på.

  • Madrastype: Afdæk dit reelle behov. Skal du have en helt ny fast madras, eller skal den nuværende opgraderes med fx en ny topmadras eller rullemadras? Udvalget af madrastyper er stort. For at gøre det mere overskueligt, har vi derfor inddelt vores madrasser i kategorier. De omfatter blandt andet: Boxmadrasserspringmadrasser, topmadrasser, rullemadrasser, skummadrasserfoldemadrasser, og børnemadrasser. Der er med andre ord noget til de fleste uanset alder og personlige behov.
  • Størrelse: Det er selvfølgelig vigtigt, at din nye madras passer til din seng. Frem med målebåndet, hvis du er i tvivl om størrelsen på din seng, så du har de helt rigtige mål at gå efter.
     

Køb din nye madras på føtex.dk

Har du kigget dig om og fundet frem til din nye madras? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Vi sørger herefter for, at den bliver leveret hjem til dig på din adresse.

Husk, at du har 30 dages returret.