Fødselsdagen er i fuld gang. Se alle de vilde tilbud HER

Skummadrasser

Det nytter ikke noget, at du har svært ved at falde i søvn om aftenen, eller at du hver morgen vågner op med ondt i ryg og nakke som følge af at have sovet på en dårlig madras. Vælg derfor en type af madras, der passer til dit behov. Det kan eksempelvis være en skummadras, der former sig efter din krop, så du altid ligger godt i sengen. Vi har et stort udvalg af skummadrasser, og du kan købe din favorit lige her på føtex.dk og få den leveret lige til døren.

14 produkter
Oeko-Tex 100 godkendt madras af komfortskum
499 kr.
Oeko-Tex 100 godkendt madras af komfortskum
399 kr.
Med en kerne af Waterlily-koldskum
1.999 kr.
90x200 cm
821 kr.
90x200 cm
821 kr.
Højkvalitets skummadras
599 kr.
7 zonet skummadras med memory- og koldskum
1.499 kr.
7 zonet skummadras med memory- og koldskum
2.199 kr.
Oeko-Tex 100 godkendt madras med memoryskum
299 kr.
Højkvalitets skummadras
799 kr.
Silver Line serie
999 kr.
Silver Line serie
1.599 kr.

Skummadrasser

En god nats søvn er alfa og omega for, hvordan du har det dagen derpå, og dermed hvordan du klarer dig gennem job, studie og socialt liv. Det nytter derfor ikke noget, hvis du nat efter nat har svært ved at falde i søvn, eller du hver morgen vågner med ondt i ryg og nakke som følge af at have sovet på en dårlig madras. Vælg en lækker skummadras af høj kvalitet her fra sortimentet, og bliv søvnproblemerne kvit én gang for alle!
 
Det er forskelligt fra menneske til menneske, hvordan vi sover bedst. De fleste vil dog synes om at sove på en skummadras, der former sig efter kroppen, så man altid ligger godt i sengen. Har du lyst til at prøve en skummadras, kan du finde vores aktuelle udvalg online her på siden. Vi har skummadrasser i flere mål til både børn og voksne, og du kan nemt klikke din nye skummadras hjem med hurtig levering. Forkæl dig selv, eller køb nye skummadrasser til hele familien. Find dine favoritter her på siden, og bestil dem hjem med levering lige til døren!
 
Er du ikke til skummadrasser, kan vi heldigvis også tilbyde mange andre typer af senge og madrasser her på føtex.dk. Prøv eksempelvis en boxmadras, en elevationsseng, en kontinentalseng eller en springmadras, og husk også en topmadras og en rullemadras som prikken over i’et. Så er du sikret en god og tung søvn hele natten igennem. Glæd dig til at vågne frisk og udhvilet på din nye madras!
 

Køb din nye skummadras online hos føtex.dk

Drømmer du om en ny og lækker skummadras med maksimal komfort? Så er der heldigvis ikke langt fra drøm til virkelighed på føtex.dk. Her kan du nemlig finde et bredt udvalg af forskellige skummadrasser til alle behov, og du kan nemt bestille din nye skummadras hjem med bare få klik. 
 
Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem, og vælg den skummadras, der tiltaler dig mest, og som passer til målene på din seng. Læg den i kurven, og klik dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din bestilling. Så sørger vi for at pakke din nye skummadras hurtigt og sikkert, så den kan blive sendt godt afsted til dig. 
 
Vi leverer inden for få dage, og du skal derfor aldrig vente længe på at kunne tage din nye skummadras i brug for allerførste gang. Det er altid en ganske særlig oplevelse at sove på en ny madras, og måske skal kroppen lige have et par nætter til at vænne sig til det nye underlag. Med tiden vil din krop dog takke dig, for med en skummadras bliver der passet godt på både ryg og nakke, så du kan bevare en stærk krop uden smerter i mange år ud i fremtiden! Hvad venter du på? Bestil din nye skummadras i dag – vi glæder os til at levere den til dig!