Springmadrasser

Der er intet som en ordentlig springmadras med pocket-fjedre, der giver dig optimal komfort og støtte hele natten igennem. Her på siden finder du vores store udvalg af springmadrasser fra Diamant og Nordisk Fjer, hvor du kan vælge imellem flere størrelser – fra en springmadras til enkeltseng til en springmadras til dobbeltseng. Find din favorit blandt vores springmadrasser på føtex.dk og lad os levere din springmadras direkte hjem til dig. Så kan du glæde dig til snart at sove som en konge på din nye, lækre springmadras – et køb du sent vil fortryde.

10 produkter
Med 7 zoner og to hårdheder: en medium og en fast side
1.699 kr.
Plus leveringsomkostninger
Med 7 zoner og to hårdheder: en medium og en fast side
1.197 kr.
Plus leveringsomkostninger

7 komfortzoner, 240 pocketzone-fjedre

1.197 kr.
Plus leveringsomkostninger

Med 7 komfortzoner, 240 pocketzone-fjedre, Økotex standard 100

797 kr.
Plus leveringsomkostninger
Med 312 stk. pocketfjedre
1.199 kr.
Plus leveringsomkostninger

Springmadrasser - Komfort og velvære i ét

En springmadras er din garanti for en god nattesøvn. Det forudsætter naturligvis, at kvaliteten er på plads. Det er den, hvis du vælger en fra vores store sortiment på føtex.dk. Vi fører udelukkende springmadrasser fra førende producenter, som for eksempel Nordisk Fjer og Diamant, og du er derfor garanteret noget af det absolut bedste på markedet.

Tre gode grunde til at købe en springmadras på føtex.dk

  • Høj kvalitet fra førende producenter og til lave priser
  • Optimal støtte af din krop og god søvnkomfort
  • Gratis forsendelse på ordrer over 1.000 kr.

At kunne fungere optimalt i hverdagen afhænger blandt andet af, at du får tilstrækkelig med sund og uafbrudt søvn. Her spiller kvaliteten af sengen og den madras, som du sover på, en central rolle for, at du får så optimalt et sovemiljø som muligt.

Sådan vælger du den rigtige springmadras

  • Pocketfjedre: For at opnå en god støtte til kroppen bør du vælge en madras med et stort antal pocketfjedre. Jo flere pocketfjedre, jo bedre bliver trykfordelingen af din kropsvægt.
  • Zoner: Fjedrene kan være inddelt i såkaldte komfortzoner. Det er ergonomisk afstemte områder, som yder forskellig støtte til specielle dele af kroppen. Nakke, ryg, lænd og ben har som udgangspunkt nemlig ikke behov for den samme støtte.
  • Hårdhed: Smag og behag og behov er forskellig, og du bør derfor vælge en madras, der har den hårdhed, som du og din krop føler sig bedst tilpas med. Nogle madrasser er vendbare og med forskellig hårdhed på de to sider. Det betyder, at den kan vendes, hvis du vil skifte fra for eksempel blød til medium, medium til hård eller vice versa.

Ved hver af vores springmadrasser finder du en beskrivelse og diverse praktiske specifikationer, så du har et godt udgangspunkt til at træffe det for dig mest optimale valg.

En robust, komfortabel og holdbar løsning

Som voksen bruger du henved 1/3 af dit liv i din seng. Det handler derfor om at gøre opholdet så lækkert og behageligt som muligt. Med en af vores dejlige springmadrasser får du en moderne og ergonomisk korrekt madrasløsning med god luftcirkulation og i en hårdhed, der er tilpasset netop dit behov.

Når du køber din nye springmadras på føtex.dk, bliver den leveret gratis, når din ordre er på over 1.000 kr. Du har som altid 30 dages returret på din nye springmadras.