Senge

Er det blevet tid til en ny lækker seng til soveværelset, børneværelset eller til gæsteværelset i boligen, så er du kommet til det helt rette sted. Se blandt andet vores spændende sortiment af boxmadrasser, kontinentalsenge, futonsenge og elevationssenge herunder.

Huma Nordic boxmadrasser

Med en seng fra Huma Nordic får du en 100% danskproduceret boxmadras fra Thy i Nordjylland fremstillet af de bedste materialer med en meget høj komfort. Designet er holdt i lyse materialer, hvilket giver sengene et flot skandinavisk udtryk i boligindretningen. Liggekomforten er udviklet med baggrund i ekstra høje pocketfjedre, som sikrer en dybere komfort og derved bedre nattesøvn.

Hvilke type seng skal jeg vælge?

Når du skal vælge ny seng, er det naturligvis vigtigt, at du vælger en, der er stor nok til dig selv eller dig og din partner, og så skal du ligge godt i den. Bliv klogere på vores forskellige sengetyper i guiden her.

Nordisk Fjer

Nordisk Fjer er en kvalitetsbevidst serie, der er blevet designet for at højne søvnen for alle. Udvalget af Nordisk Fjer boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge samt madrasser gør det muligt at finde dit helt perfekte match.

Senge der skaber et dejligt og komfortabelt sovemiljø 

At købe ny seng er forbundet med mange flere overvejelser, end du måske umiddelbart tror. For at du kan få den helt rigtige seng, er det vigtigt, at du har adgang til et godt udvalg af sengetyper, og at de er af høj kvalitet. Begge dele er du garanteret hos os. Vi bestræber os nemlig på altid at have et opdaterer online-sortiment af kvalitetssenge fra førende brands, som f.eks. Nordisk Fjer, HUMA, VEGA, Spiloppe og Disney.
 

Tre grunde til at vælge en ny seng på føtex.dk

  • Fås i mange forskellige udformninger, design, materialer og størrelser
  • Vælg mellem mange sengetyper til både store og små
  • Få en både æstetisk flot og en praktisk-funktionel og komfortabel sengeløsning

Det er vigtigt at sove godt. Så er det sådan set ligegyldigt, om du er 2 år eller 80 år – eller befinder dig et sted derimellem. En god nats søvn er afgørende for, at du får energi og kræfter til morgendagens gøremål. Kvaliteten af din nye dag afhænger i høj grad af kvaliteten af din nattesøvn.
 

Hvilken seng skal jeg vælge?

Er det svært at vælge, hvilken seng der fremover skal gøre søvnen endnu sødere? Så er det en god idé at afdække dine præferencer i forhold til nedenstående tre punkter.

  • Sengetype: Hvad enten du vil have en helt enkel seng, eller du ønsker en seng, der praktisk-funktionelt er noget ud over det sædvanlige, har vi en sengetype til dig. Blandt vores mest populære senge er boxmadrasserkontinental- og elevationssenge. I vores sortiment af børnesenge har vi både baby-junior- og teenager-senge. Se dig om i de forskellige kategorier, og tjek eventuelt vores praktiske guide til valg af den rigtige sengetype.
  • Størrelse: Enkeltseng, trekvartseng eller dobbeltseng? Det er vigtigt at tage hensyn til både personen og pladsen, hvor sengen skal stå.
  • Madras: Hvad enten din nye seng er inklusiv madras, eller du skal tilkøbe en, er du sikker på at få høj kvalitet og masser af komfort og velvære i dit sovemiljø, når du vælger en af vores madrasser.
     

Køb dine senge på føtex.dk

Køb en ny seng på føtex.dk, og bestem selv, om den skal leveres direkte hjem til dig på din adresse, eller du vil afhente den i et af vores mange varehuse.

Uanset, hvad du vælger, har du altid 30 dages returret.