Sofaer

 

Højre- eller venstrevendt sofa?

Sofa med højrevendt hvilemodul
Sofa med venstrevendt hvilemodul

U-sofa - med chaiselong og hvilemodul

Hjørnesofa med chaiselong

Hjørnesofa med højrevendt chaiselong
Hjørnesofa med venstrevendt chaiselong.

Sofaer for enhver smag 

Hos Føtex.dk kan du nemt finde en sofa, som passer til din stil. Vi har en sofa, der passer til ethvert behov der måtte findes, så du kan roligt kigge dig omkring på vores sofa-side. Eksempelvis har vi sofaer til de, der blot skal have et par siddepladser i den lille stue. Men vi har sofaer med nok plads til at hele familien kan være der eller til at den store venneflok kommer på besøg. Det er vigtig at overveje dit behov for siddepladser i sofaen, når du skal finde den perfekte sofa til din stue. Tag også et kig i vores udvalg af sofasæt, hvis du leder efter både en 2-personers sofa og en 3-personers sofa, der matcher hinanden og vil give din stue den rette stemning og stil.

Billige sofaer i mange farver og forskellige materialer

Du kan vælge mellem mange farver, så du nemt kan finde en sofa i en farve, der passer ind i din stue. Ved at vælge en frisk og klar farve, såsom rød, lime, petrol, får din stue et frisk pust. Du kan også vælge en sofa i en mere neutral farve som eksempelvis sort, grå, brun eller beige og derved opnå en mere minimalistisk og enkel indretning. I dette tilfælde kan du få farver ind i stuen i form af flotte puder og plaids.

Blandt vores store sofaudvalg kan du også vælge imellem sofaer i forskellige materialer. Her kan du se på sofa i det materiale som du foretrækker: sofaer i læder, sofaer i imiteret læder eller sofaer i stof.

Er du i tvivl om, hvilken sofa du skal vælge?

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvilken sofa du er på udkig efter, kan du finde inspiration blandt vores store udvalg af sofaer.