Daybed

Mangler du en briks i gæsteværelset, har du brug for en praktisk bænk i entréen, eller skal stuen optimeres på afslapningsfronten med en lækker og komfortabel sofa? Så tjek vores aktuelle udvalg af flotte daybeds herunder.

Daybed som superfunktionelt møbel

Med en af vores daybeds får du et særdeles anvendeligt møbel. Det er en kombination af seng og sofa, er som oftest enkelt i sit udtryk, fylder ikke ret meget og kan fås i et væld af spændende design. Det gør det muligt at indpasse den i de fleste hjem. Uanset, hvor mange eller få kvadratmeter du har, hvilken indretningsstil du måtte foretrække, og hvilket funktionelt behov du skal have dækket, har vi en daybed til dig.
 

Tre grunde til at vælge en daybed:

  • Findes i flere forskellige varianter og stilarter
  • Mange anvendelsesmuligheder – mange steder i boligen
  • Er nem at flytte rundt med, alt efter dit behov for omrokering og ændring i indretning

Sofa, seng, bænk, sovesofa eller briks? En daybed er det hele og alligevel helt sin egen. Det er netop det, der er charmen ved dette fantastiske møbel. Det er naturligvis også det, der gør det til et af boligens mest anvendelige møbler.
 

Smuk, praktisk og funktionel

Hvad enten du bor med masser af plads omkring dig, eller din bolig er knap så stor, kan du finde en daybed, der matcher både din stil og dit behov for en praktisk og superfunktionel sidde-, hvile-, liggeplads. Daybeds er gået hen og blevet et populært element i den moderne boligindretning. Den går utroligt godt i spænd med de fleste indretningsstile, hvad enten du indretter dig nordisk minimalistisk, klassisk enkelt, boheme og tilbagelænet eller trendy og moderne.
 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge fra vores aktuelle sortiment, kan det være en god idé at tage et nærmere kig på det rum, hvor din nye daybed skal stå. Overvej så, hvad du ønsker i forhold til:

  • Design- og stil: Koordineret eller kontra-design? Skal den matche din indretning 100 %, eller skal den pifte rummet op? Hvilken stil foretrækker du?
  • Funktion: Skal den fungere som sofa, seng eller begge dele?
  • Tilbehør: Hvad med en blød og lækker plaid, et par smukke pyntepuder eller et af vores dekorative løse tæpper?
     

Køb din nye daybed online på føtex.dk

Har du fundet frem til den model, som du bare må eje? Så bestiller du den med et par klik med musen på føtex.dk. Vi sørger så for, at den bliver leveret direkte hjem på din adresse. Du har naturligvis 30 dages returret.