Kontorstole

12 produkter

Kontorstole i mange forskellige udgaver

Med en af vores kontorstole er du godt på vej til at få komfort og velvære ind på kontoret, hjemmearbejdspladsen, børne- eller teenageværelset, gaming-hjørnet, eller hvor du nu måtte have brug for det. Vi har et bredt udvalg af kontorstole med forskellige funktioner og indstillingsmuligheder og i flere udformninger, farver og materialer.

Tre grunde til at vælge en kontorstol

  • Findes i flere modeller og design
  • Fås med forskellige indstillingsmuligheder
  • Kan anvendes både på arbejdspladsen og derhjemme

At sidde stille i en længere periode kan ikke kun være ukomfortabelt, det kan også udgøre en risiko for din sundhed. Det gælder derfor om at sidde korrekt.

En god sidde- og arbejdsstilling påvirker både dit fysiske og dit mentale helbred. Hvis du føler dig godt tilpas, fordi din krop får den nødvendige støtte og komfort, aflastes ikke kun arme, skuldre, nakke, ryg og lænd, det influerer også på din evne til at holde fokus og koncentrere dig i positiv retning.

Hvad skal jeg vælge?

Virker udvalget lidt overvældende? Det er fuldt forståeligt, for der er mange modeller at vælge imellem. Vi har her samlet nogle punkter, som forhåbentlig gør det nemmere for dig at finde frem til den for dig bedste kontorstol.

  • Anvendelse: Kontorstole findes i mange varianter, og de kan derfor bruges næsten overalt. Ved skrivebordet for at optimere din arbejdsplads – på jobbet eller derhjemme. På din datters børneværelse eller i din søns teenagehule. Eller ved familiens gaming-bord i kælderen. Med mindre du hellere vil have en rigtig gaming-stol Den finder du selvfølgelig også her hos os.
  • Indstillinger: Der kan være forskel på de enkelte stoles indstillingsmuligheder. Det er som regel først og fremmest hæve- og sænkefunktionen, som de fleste forbinder med denne stoletype. Nogle kan herudover for eksempel tilte og dreje. Under ”beskrivelse” og ”specifikationer” kan du læse om den enkelte stols funktioner.
  • Design: Det er muligt at opfylde de flestes præferencer i forhold til udformning, farve(r) og materiale(r), armlæn, ryglæn, polstring og mål. Vi har rigtigt meget. 

Køb din nye kontorstol på føtex.dk

Har du fundet frem til en god kontorstol, som fremover skal sikre dig eller en anden i familien en perfekt sidde- og/eller arbejdsstilling? Så bestiller du den nemt online på føtex.dk. Vi sørger så for, at du får den leveret hjem på din adresse. Du har som altid 30 dages returret.