Skammel

Med en skammel i det helt rette look får du et møbel, som ikke fylder ret meget, men som alligevel kan tjene både et æstetisk, et praktisk og et funktionelt formål. Tjek udvalget herunder.

Ét møbel – flere funktioner

Det er ofte i detaljen, at løsningen findes. Sådan forholder det sig i hvert fald ofte inden for boligindretning. Mangler du et møbel, som trods en forholdsvis beskeden størrelse, har masser af anvendelsesmuligheder? Så skulle du kigge nærmere på en af vores mange flotte skamler. Brug din nye skammel, som du har lyst til, vi har mange fede design og varianter. 

Tre grunde til at vælge en skammel

 • Et multifunktionelt møbel
 • Kan anvendes i de fleste rum (entré, stue, køkken, soveværelse, børneværelse og badeværelse)
 • Fås i mange spændende design, materialer, farver og mål

En skammel er et utroligt alsidigt møbel. Uanset hvor meget eller lidt plads du har, er der altid plads til en af vores skønne modeller.
 

Brug din skammel som du har lyst

Alt efter hvilket design du vælger, kan du bruge den til et utal af formål. Herudover er den mobil og kan flyttes rundt alt efter dit aktuelle behov. Her følger et par tips til, hvordan du kan inddrage din nye skammel i din boligindretning.

 • Den er naturligvis oplagt som ekstra siddeplads ved køkken- eller spisebordet eller ved skrivebordet på børneværelset.
 • Skal du slappe af i lænestolen, er det dejligt at kunne hvile sine trætte ben på en komfortabel fodskammel.
 • Mangler du et eller flere småborde i din bolig, er en skammel fantastisk som hjørnebordsidebordlampebord og natbord.
 • Har du brug for et opbevaringsbord på badeværelset eller i soveværelset, er det absolut også en mulighed.
 • Eller hvad med et entré- eller stilleben-bord i gangen?
   

Hvad skal jeg vælge?

Er du lidt usikker i forhold til, hvilken skammel du skal vælge? Hvis du søger ud fra nedenstående to fokuspunkter, får du forhåbentlig nemmere ved at beslutte dig.

 • Funktion: Skal den fungere som siddeplads, bord eller fodskammel?
 • Design: Skal den komplementere det øvrige interiør eller være et friskt pift, der adskiller sig fra resten af indretningen?
   

Køb din nye skammel på føtex.dk

Har du fundet frem til en dejlig skammel, som passer præcis ind i din bolig? Så kan du godt begynde at glæde dig. Bestiller du den online på føtex.dk, sørger vi nemlig for, at du får den leveret direkte til døren.

Skulle du ønske selv at hente den i et af vores mange varehuse, er det også en mulighed. Du har som sædvanlig 30 dages returret.