Wallstickers

Når det kommer til at få en masse spændende motiver på væggene, så er der intet smartere end wallstickers. Med wallstickers kan du klistre lige præcis det motiv, der betyder noget for dig og dit barn, op på væggen og hurtigt skifte det ud igen.

Sådan kan du bruge wallstickers

På føtex.dk har vi et stort udvalg af wallstickers i forskellige motiver. Wallstickers er nemme at bruge, da de bare skal klistres op på væggen, hvor du gerne vil have dem. Du kan også nemt flytte dem igen eller sætte nogle nye op. 
 

Tre gode grunde til at købe wallstickers

  • Du kan sætte motiver op på væggen nemt og hurtigt
  • Wallstickers er en god måde at ændre indretningen på
  • Du kan udskifte dine wallstickers, når det passer dig
     

Wallstickers kan passe til ethvert rum og er nemme at sætte op. De kan være med til at lade dig vise noget af din personlighed, og wallstickers får det næsten til at se ud som om, du har malet direkte på væggen. Det giver en spændende og anderledes måde at indrette f.eks. børneværelset på. 
 

Wallstickers til børneværelset

For de mindste i hjemmet er wallstickers geniale og et garanteret hit. Du kan bruge wallstickers i børneværelse indretning med stor succes. På føtex.dk har vi et stort udvalg af wallstickers til de mindste, så din datter kan få sin favorit Disney-prinsesse op på væggen, og din søn kan få sin superhelte op at hænge.

På den måde er du også med til at udfordre dit barns kreativitet, da wallstickers kan udskiftes og flyttes rundt. Det er en sjov måde at være med til at indrette på for dit barn. 
 

Sådan bruges wallstickers

Wallstickers er nemme at bruge og flytte. Du tager blot filmen bagpå af og klistrer dem op som almindelige klistermærker. De kan sættes på både vægge, døre og møbler, så længe det er en glat overflade. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af wallstickers sammen med dit barn i dag, og bestil dem hjem, I falder for. Du har altid 30 dages fuld returret.