Inviter naturen indenfor med skind

Brug skind til at få naturen med ind i dit hjem

De skind som sælges på føtex.dk kommer fra lande som eksempelvis New Zealand, Island, Tibet og Mongoliet og stammer fra både lam, geder, køer og rensdyr. De er altså helt naturlige og du har derfor en alletiders mulighed for at invitere naturen indenfor i dit hjem ved at bruge skind i din indretning.

Lammeskind er gode skind til dig, der både vil have et naturligt udseende i din indretning samt nyde godt af de bløde og flotte skind i møblerne. Derfor kan lammeskind bruges i mange møbler. Du kan eksempelvis have lammeskind i spisebordsstole og lænestole eller lammeskind i sofaen. Du kan også lægge lammeskind på gulvet i dit soveværelse og nyde de bløde hår under din fødder, når du står op om morgenen.
 
Gedeskind og koskind kan ligeledes anvendes i dine møbler. Men hvis du derimod er på udkig efter dekoration til dine vægge er rensdyrskind anbefalet. Alle skind skal egentlig hænges på væggen, så det er op til dig selv, hvilket skind du synes vil fungere bedst på din væg. Men rensdyrskind har et råt og koldt udtryk, som tager sig godt ud på en hvid væg.
 
Der findes også skind i forskellige farver til dig, som er klar på at sætte kulør på din indretning. Det kan du eksempelvis gøre ved at smide et farvet skind i den sorte sofa eller ved at lægge et farvet skind på den hvide spisebordsstol. Det er helt op til dig selv, hvor meget eller hvor lidt farve der skal være i din indretning. Vores udvalg af skind giver dig muligheden for at indrette som du ønsker med skind som et naturligt twist.
 
 

Der kan desværre ikke lægges anmeldelser på sitet for tiden.