Apple nyheder

iPhone 11

Alt det du har brug for. Den er fuld af farver, powerfuld og uundværlig. Med iPhone 11 kan du få det fulde billede med ultravidvinkel.

Opgradering af kamera

Med følger et helt nyt dobbeltkamera-system med en ultravidvinkel. Den har nat-tilstand og en strålende videokvalitet. Derudover er den vand- og støvafvisende.1 Batteri til hele dagen.2 Findes i seks flotte farver. iPhone 11 skal bare opleves.

Vigtige egenskaber

Skyd 4K-videoer, smukke portrætter og billeder af udstrakte landskaber med det helt nye dobbeltkamera-system. Du kan tage meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand. Derudover kan du se naturtro farver i billeder, videoer og spil på 6,1" Liquid Retina-skærmen.3 Oplev en fantastisk ydeevne med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Foretag dig mere, og oplad mindre med et batteri, som holder hele dagen.2 Skru ned for bekymringerne med en telefon, som er vandafvisende ned til 2 meter i hele 30 minutter.1

Fremtrædende funktioner

 • 6,1" Liquid RetinaHD LCD-skærm3
 • Vand- og støvafvisende (2 meter i op til 30 minutter, IP68)1
 • Dobbeltkamera-system med 12 MP ultravidvinkel- og vidvinkelkameraer; Nat-tilstand, Portræt-funktion og 4K-video med op til 60 billeder pr. sek.
 • 12 MP TrueDepth-kamera på forsiden med Portræt-funktion, 4K-video og Slowmotion
 • FaceID til sikker autentificering og ApplePay
 • A13 Bionic-chip med tredjegenerations Neural Engine
 • Virker med hurtig opladning· Trådløs opladning4
 • iOS 13 med Mørk-funktion, nye værktøjer til redigering af billeder og video og helt nye anonymitetsfunktioner

1 - iPhone 11 er stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 2 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.

2 - Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

3 - Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone11 6,06" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.

4 - Trådløse Qi-opladere sælges separat.

Gå til apple.com/dk/iphone-11/specs for at se alle specifikationer.

iPhone 11 Pro & iPhone 11 Pro Max

Ydeevne, kamera og ikke mindst skærm – alt er Pro. Tre kameraer og uendelige muligheder. Den kan blive tredobbelt så god med et kamera. Det kommer sammen med den mest avancerede iPhone til dato. Opgradér og oplev et helt nyt tripelkamera-system. Batteritid til hele dagen.1 Den hurtigste chip i en smartphone – og den klareste iPhone-skærm til dato. iPhone er nu i sandhed Pro.

Egenskaber

Du kan skyde helt fantastiske videoer og billeder med vidvinkel-, ultravidvinkel- og telekameraerne. Tag derfor meget bedre billeder, som også er muligt ved svag belysning med Nat-tilstand. Se film og serier i HDR på Super Retina XDR-skærmen – den klareste iPhone-skærm til dato. Oplev en fantastisk ydeevne med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Få batteri til hele dagen1 og en ny grad af vandafvisning.2 Alt sammen i den første iPhone, som har nok power til at hedde Pro.

1Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

2iPhone11Pro og iPhone11ProMax er stænk-, vand- og støvafvisende og er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie. iPhone11Pro og iPhone11ProMax er IP68-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. 4 meters dybde i op til 30 minutter). Stænk-, vand- og støvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade. 

Gå til apple.com/dk/iphone-11-pro/specs for at se alle specifikationer.

iPad 7. generation

Nu er der meget mere at falde for. En af de mest populære iPad har en 10,2"Retina-skærm,1 understøttelse af ApplePencil og SmartKeyboard2 og det fantastisk funktionelle iPadOS.

Egenskaber

Spil, arbejd, lær og vær kreativ som du aldrig har været før på den store, fantastiske og smukke 10,2"Retina-skærm.1 Understøtter SmartKeyboard og ApplePencil.2 Der er over en million tilgængelige apps i AppStore, heriblandt AppleArcade-spil. Kamera findes på begge sider. Wi-Fi og 4G LTE Advanced.3 Batteritid til en hel dag.4 Og den kommer også med iPadOS, som åbner op for helt nye muligheder. Utrolig sjovt. Og utrolig meget iPad.

Funktioner

 • 10,2" Retina-skærm1
 • A10Fusion-chip
 • TouchID-fingeraftrykssensor og ApplePay
 • 8MP kamera på bagsiden, 1,2MP FaceTimeHD-kamera på forsiden
 • Stereohøjttalere
 • 802.11ac Wi-Fi og 4G LTE Advanced-mobildata3
 • Op til 10 timers batteritid4·Lightning-stik til opladning og tilbehør
 • Understøttelse af SmartKeyboard og ApplePencil2 
 • iPadOS med intuitiv multitasking, ny hjemmeskærm og alle de fantastiske funktioner fra iOS13

1Apps kan hentes i AppStore. Udbuddet kan variere.

2Skærmstørrelse måles diagonalt.

Tilbehør sælges separat. ApplePencil (1.generation) er kompatibel med 9,7"iPadPro, 10,5"iPadPro, 12,9"iPadPro (1. og 2.generation), iPadAir (3.generation), iPad (7.generation), iPad (6.generation) og iPadmini (5.generation). Smart Keyboard er kompatibelt med iPad (7.generation), iPadAir (3.generation) og 10,5"iPadPro.

3Kræver dataabonnement. 4G LTE Advanced, 4G LTE og Wi-Fi-opkald er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg apple.com/ipad/LTE.

4Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Seapple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplysninger.

 

Se alle specifikationer på apple.com/dk/ipad/specs.

Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular)

Du har nok aldrig set et ur som det her. Det her ur viser, hvad klokken er – og en hel del mere!

Egenskaber

Apple Watch Series 5 viser nemlig klokkeslæt og mange andre vigtige oplysninger på en skærm, som altid er aktiv, således du ikke engang behøver at løfte håndleddet for at se det. Det hjælper dig i høj grad med at navigere med det indbyggede kompas, giver mulighed for internationale nødopkald,1 lader dig tjekke dit hjerte med EKG-appen,2 følger din træning og aktivitet, og har indbygget mobilforbindelse, så du kan holde forbindelsen uden din telefon.3

Funktioner

 • GPS + Cellular3
 • Altid aktiv-Retina-skærm
 • 30 % større skærm4
 • Svømmesikkert5
 • EKG-app2
 • Elektriske og optiske hjertesensorer
 • Indbygget kompas
 • Stigning
 • Nødopkald SOS6
 • Internationalt nødopkald1
 • Faldregistrering
 • S5 SiP med op til 2 x hurtigere 64-bit dual-core-processor4
 • watchOS 6 med tendenser for aktivitet, menstruationscyklus, innovative funktioner til at skåne din hørelse og App Store direkte på dit håndled
 • Urkasse i aluminium eller rustfrit stål

Udvalget kan variere. Spørg en medarbejder i butikken og hør, hvilke modeller der er tilgængelige. Nogle remme sælges separat. AppleWatch Series5 kræver iPhone6s eller nyere med iOS13 eller nyere.
 

1Funktionen til internationale nødopkald kræver en Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular)-model. Se en liste over lande og områder, som understøtter funktionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

2EKG-appen er tilgængelig med de nyeste versioner af iOS og watchOS på AppleWatch Series4 eller nyere.Se apple.com/dk/watch for oplysninger om kompatibilitet.EKG-appen er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22år.

3Mobilforbindelse kræver trådløst dataabonnement.AppleWatch og iPhone skal være tilknyttet samme udbyder.Erhvervskonti fås ikke hos alle udbydere; tjek med din arbejdsgiver og udbyder.Roaming er ikke tilgængeligt uden for din udbyders dækningsområde.Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere.

4Sammenlignet med Apple Watch Series 3.

5ISO-standard 22810:2010.Egnet til aktiviteter i vandoverfladen som f.eks. svømning.Nedsænkning i dybere vand og vandaktiviteter ved høj hastighed anbefales ikke.

6Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) og Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) kan bruge en mobilforbindelse til Nødopkald SOS.Din iPhone skal være i nærheden, for at du kan bruge Nødopkald SOS på et Apple Watch uden mobilforbindelse.Hvis din iPhone ikke er i nærheden, skal dit Apple Watch have forbindelse til et kendt Wi-Fi-netværk, og du skal indstille Wi-Fi-opkald.