iPad 7. generation

iPad 7 er et af de seneste skud på stammen af klassiske iPads fra Apple. Retina-skærmen på lidt over 10 tommer understøtter både Smart Keyboard og Apple Pencil, så du kan lave noter med tastatur eller elektronisk pen.

Det hele i én iPad

Opdateringen af den klassiske iPad i 7. generation giver dig den nyeste teknologi i kendt indpakning. 10,2 tommer skærm, 7,5 mm tykkelse og en vægt på knap et halvt kilo udgør en solid og praktisk iPad til lidt af hvert. Se film, surf eller tag noter i undervisningen med Smart Keyboard eller Apple Pencil. 
 

Tre gode grunde til at købe en iPad 7:

  • Du får den nyeste teknologi fra Apple
  • En allround iPad til det hele og lidt til
  • Understøtter både Keyboard og Pencil

Apples nyeste teknologi er inkorporeret i den nyeste generation inden for klassiske iPads – iPad 7. Det er en allround tablet, som du kan bruge til både online surfing, arbejde og kamera. Tilkøb Smart Keyboard eller Apple Pencil, og tag noter og skriv.  
 

Hvilke fordele er der ved en iPad 7?

Der er mange fordele ved den nye generation inden for klassiske iPads, men tilkøbsmulighederne gør den endnu mere anvendelig som allround tablet.

  • Apple Pencil er en elektronisk pen, der tillader dig at skrive eller tegne direkte på skærmen. Det gør en iPad 7 særlig anvendelig som noteredskab i undervisningen og på møder. Et meget hurtig og præcist redskab. 
  • Smart Keyboard giver dig mulighed for at tilslutte et tastatur og skrive med det samme. For længere tekster kan det være en fordel med et fysisk tastatur, men du har altid den indbyggede mulighed for at anvende det elektronisk tastatur. 
  • Apple Pay er en betalings-App, der gør det nemt at bruge din iPad 7 til online shopping. Når du installerer Apple Pay på din iPad 7, får du en digital og sikker betalingsmetode. 

Når du ønsker det nyeste af det nye fra Apple, så vælg en iPad 7 fra online udvalget herover på føtex.dk. Altid masser af gode tilbud.