Beaute Pacifique

Det luksuriøse mærke Beaute Pacifique indeholder de bedste ingredienser fra naturen og er din vej til en smuk hud – hele livet. Rens, opfrisk og fugt din hud hver dag og vælg produkter, der matcher din hudtype. Gå på opdagelse herunder.

Find Beaute Pacifique

En god hudpleje er alfa og omega for en pæn hud hele livet. Med Beauté Pacifique lader du naturen tage hånd om din hud og pleje den effektivt og skånsomt. Skab en god rutine for din hudpleje med plejende og effektive produkter fra Beauté Pacifique. 

Tre grunde til at vælge Beauté Pacifique: 

  • Plejer huden skånsomt og effektivt
  • Er effektiv mod aldring og hudskader
  • Indeholder kun naturlige virkestoffer

Din hud behøver effektiv rengøring og skånsom pleje – Beauté Pacifique er din vej til en hudpleje, der modvirker aldringstegn og skader på huden. Den indeholder naturens egne ingredienser og virkestoffer. 
 

Det bør du vide om hudpleje fra Beauté Pacifique.

Enhver hudpleje bør bestå af en rutine på tre trin – rensning, opfriskning og fugtpleje. Beauté Pacifique byder på alle produkter til den komplette rutine. 

  • Rensning af både øjenmakeup og hele ansigtet findes i skånsomme, men effektive produkter. Vælg den rette øjenmakeupfjerner, hvis du bruger vandfaste produkter til øjnene. Til ansigtet er en all-round cleansing milk velegnet til alle hudtyper. Anvend altid rent vand og nye vatrondeller efter anvisning. 
  • Opfriskning efter rensning kræver en god toner, der går i dybden og desinficerer, samtidig med at den fjerner overskydende hudfedt og klargør til den efterfølgende fugtbehandling. Brug en toner som anvist, og spring aldrig dette nemme, men vigtige trin over i din daglige hudpleje. 
  • Fugtpleje er særlig vigtig for en moden hud, når du forsøger at mindske aldringstegn mest muligt. En god fugtgivende dagcreme holder makeuppen på plads og beskytter mod vind og vejr, mens en fed natcreme fugter i dybden og gør huden blød og elastisk under den restituerende søvn.