Sådan får du gavn af BLACK+DECKER 18V Battery

Vil du gøre havearbejdet nemmere for dig selv? Så bør du overveje BLACK+DECKER 18V Battery. Det smarte batteri er lavet til at passe til alt elektronisk værktøj og smarte havemaskiner fra BLACK+DECKER. Du behøver altså kun ét batteri til alle dine maskiner! Læs her, hvordan du kan gøre havearbejdet nemmere for dig selv med batterifamilien BLACK+DECKER 18V Battery.

 

Fordele ved batterifamilier til elektriske maskiner

Lange ledninger på jorden og værktøjer, der hele tiden mangler nye batterier. Når vi kaster os over arbejdet i haven, orker de fleste af os ikke at rende ind i udfordringer undervejs. Løsningen på disse problemer finder du hos BLACK+DECKER.

Siden 1910 har de været populære inden for innovativt værktøj og moderne havemaskiner. Blandt andet med deres BLACK+DECKER 18V Battery. Denne batterifamilie er en samling af havemaskiner og elværktøj på batteri, som alle passer til samme 18V batteri. Det betyder, at du blot kan tage batteriet ud af dit ene værktøj og sætte det over i det næste værktøj, du skal bruge. Klik batteriet i maskinen, og så er du i gang!

Havemaskiner og værktøj på batteri fra BLACK+DECKER åbner for, at:

  • Du får stor alsidighed med gør-det-selv projekter
  • Du slipper for at træde rundt i lange ledninger
  • Du kan nemt skifte dit batteri over til næste maskine
  • Du kan bruge alle maskiner til samme batteri

Sådan bruger du BLACK+DECKER 18V Battery

Når du vælger en havemaskine på batteri, får du en kraftfuld maskine, der både forurener mindre og er uden besværlige ledninger. Og så er det super nemt at bruge dine havemaskiner og dit elektriske værktøj med BLACK+DECKER 18V Battery.

Før du lærer, hvordan du bruger batteriet, får du noget relevant information. Serien består af 30 forskellige typer havemaskiner og elektrisk værktøj. Hertil kan du finde tre forskellige batterier indenfor BLACK+DECKER 18V Battery: 1,5 ampere, 2 ampere og 4 ampere. 

Du kan altså stadig vælge mellem flere batterier inden for hver batterifamilie. Ønsker du masser af driftstid og et kraftfuldt batteri, bør du for eksempel gå efter 4 ampere. Køber du et ekstra batterifamilie, er du altid ladet og klar til at gå i gang med næste haveprojekt.

Når du har modtaget dine havemaskiner og elektriske værktøj fra serien, er det bare om at lade batteriet op. Når den er klar, klikker du batteriet ind i det værktøj, du skal bruge. Se evt. video for en hurtig demonstration. Bagefter er du klar til at slibe gulvet, bruge din løvsuger eller din boremaskine. Naturligvis med det samme batteri.