Bratz

I Bratz-universet handler det om at have det sjovt og gøre hver dag til et eventyr. Derfor har Bratz-dukkerne oplevet lidt af hvert, og du kan finde dem i et væld af kostumer og outfits. Find dit barns favoritdukke herunder.

Få masser af sjov med Bratz-dukker

Bratz er kendte for deres flotte tøj, power-attitude og karakteristiske udseende. Og på føtex.dk har vi samlet alt det, du skal bruge, for at få en sjov lege-aftale med de velkendte Bratz-piger, Meygan, Sasha, Jade, Cloe og Yasmin samt drengen Cameron. Her på siden kan du nemlig finde Bratz-dukker med flotte udseender og tilbehør. 

Du kan blandt andet købe pakker, som kan indeholde:

  • Bratz-dukke
  • Outfits med sko, trøje, bukser og jakke
  • Hårbørste
  • Briller
  • Andre accessories

 

Udforsk det store udvalg, og bestil dit barns yndlings Bratz-dukke online på føtex.dk. Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg af dukkehuse og dukketilbehør.

Bratz har en passion for fashion

Bratz er blevet særdeles populært blandt de unge tweens, som endnu ikke er teenagere. Dukkerne lader nemlig børnene drømme sig ud i fremtiden og lege, at de er på lige fod med drengene og pigerne i de ældre klasser, som går i det smarte tøj og kigger på deres nye telefoner. Du kan også forberede dine tweens til teenageårene med en smart sminkedukke, som de blandt andet kan give makeup på.

Bratz-dukkerne er specielt kendte for deres smarte garderobe, som giver mulighed for at sammensætte et væld af moderne outfits. Så kan dit barn få en større interesse for selv at vælge dagens tøjsammensætning, og du slipper for at lægge rent tøj frem hver eneste dag. Tag derfor et kig på alle Bratz-dukkerne og deres tilbehør her på siden.

Bratz gennem flere generationer

Du er måske vokset op med at se Bratz i fjernsynet og leget med de ikoniske dukker, og nu er det dit eget barns tur til at få et hav af timers leg med Bratz. Og uanset om det er dit eget barn, din nevø eller din niece, der skal have en god gave eller bare forkæles lidt, kan du ikke gå helt galt i byen med en Bratz-dukke fra føtex.dk.