BRIO World

BRIO World er børns adgang til at skabe deres egen verden med køretøjer, bygninger og maskiner. Det farverige legetøj er uden sundhedsskadelige stoffer og designet til de mindste. Vælg mellem sjove kraner, fleksible togbaner eller spændende fragthelikoptere.

Byg sjove togbaner med BRIO World

Alle transportmuligheder er dækket i sortimentet fra BRIO World – til lands, til vands og i luften. Lad de mindste flyve legetøjet i fragthelikopter, køre toget gennem den selvbyggede bane eller løfte godset med den store kran. BRIO World skaber en verden i børnehøjde!
 

Tre gode grunde til at vælge legetøj fra BRIO World:

  • Skabt til små børn uden sundhedsskadelige stoffer
  • Det er sjovt og udviklende legetøj til de mindste
  • Du finder alt inden for køretøjer, transport og maskiner

Børnevenligt design i klare farver uden skarpe kanter eller sundhedsskadelige stoffer er kendetegnet for BRIO World. Legetøjet til de mindste er sjovt og udvikler motorik og koordinering. Sortimentet byder på alt inden for køretøjer, transport og arbejdsmaskiner, så børn selv kan skabe en verden med aktivitet og arbejde. 
 

Hvad består BRIO World af?

Det store udvalg af legetøj til de mindste fra BRIO World indeholder et bredt sortiment af fartøjer, baner og maskiner. 

  • Fartøjer – du finder fartøjer til vands, til lands og i luften i udvalget. Med små medfølgende figurer kan børn nemt identificere sig med piloten i fragthelikopteren, kranføreren på toppen af kranen eller passageren på togperronen. Lad de mindste drage ud i verden med fartøjer fra BRIO World.
  • Baner – fleksible baner til passagertog og transportgods er nemme for selv helt små hænder at sætte sammen med en enkel puslespils-tap. Tilføj broer, kranstationer eller tunneler til banen for ekstra sjov og spænding i legen. 
  • Maskiner – udvalget af maskiner til arbejde og transport er mangfoldigt hos BRIO World. Lokomotiver, tankbiler eller dyrevogne sørger for at holde gang i livet i den selvskabte verden hos BRIO World, og alle maskiner og dele kan anvendes i legen. 

Skab en børnevenlig verden med BRIO World – se det store sortiment og masser af tilbud herover på føtex.dk.