Oplev Char-Broil Professional

Proffesional grill serien fra Char-Broil er udviklet til dig, der ikke vil gå på komprimis og leder efter en kvalitetsgrill til næste grillsæson. Proffesional serien kommer med Char-Broils Tru-Infrared system - læs mere om teknologien og egenskaberne under de enkelte grill.

Imponér med en Char-Broil Professional grill

Hvis du ikke vil gå på kompromis med din grill, så er Char-Broil Professional-serien et oplagt bud. Her får du lov til at opleve det patenterede TRU-Infrared grillsystem, der både gør det nemmere at opnå det rigtige resultat samt en lettere rengøring. 

Grillene fra denne populære serie er lavet i et kraftigt stel. På samme tid kan du også glædes ved de store sideborde i rustfrit stål på grillene. Det gør det blandt andet lettere at forberede tilberedningen af dit måltid. Samtidig er det også et oplagt sted at opbevare en tallerken til de færdiggrillede pølser, så du ikke skal balancere dem på en tallerken i hånden. Med dette mærke kan du altså opleve kvalitet helt i top.

Opdag mange muligheder med Char-Broil Professional

Der er flere gode grunde til at vælge en Char-Broil Professional grill. Det amerikanske mærke har nemlig sørget for, at den høje kvalitet også kommer med det rette udstyr.

For det første kan du nyde godt af et ekstra højt låg i din grill. Det betyder, at der nemt er plads til blandt andet en smart rotisserie, så du kan lave sprøde grillkyllinger med det mest saftige kød. Desuden er der også et stort og læsbart termometer på låget. Det gør dig i stand til hele tiden at vide, hvilken temperatur der er inde i grillen. 

Du kan også få glæde af den udtagelige brødhylde, hvor du enten kan holde maden varm eller varme lidt brød til måltidet. Derudover er der naturligvis også slidstærke grillriste. Disse er fremstillet i porcelænsemaljeret støbejern, der holder bedre og længere på varmen fra grillen. 

Husk desuden at holde grillristene rene, så du kan få det bedste resultat hver gang. På føtex.dk tilbyder vi heldigvis et godt udvalg af grillrengøring og vedligeholdelse, så din grill kan holde så længe som muligt.