Easis

EASIS er en række produkter, der fungerer som måltidserstatninger. Med Easis måltidserstatninger kan du udskifte et enkelt hovedmåltid i din kost. Se de mange lækre produkter og bestil på føtex.dk i dag.

EASIS-produkter til erstatning af måltider

EASIS er et godt supplement til den daglige kost og et værktøj, der hjælper dig med at kontrollere dit daglige energiindtag. Produkterne kan anvendes som måltidserstatninger i hverdagen. Du kan også få EASIS-produkter, der er mindre energitætte alternativer til de snacks, du ellers kan blive fristet til at spise i en travl hverdag.
 

Tre gode grunde til at købe EASIS-produkter:

  • Du kan vælge et mindre energitæt alternativ som snack
  • Kan erstatte et eller to hovedmåltider pr. dag
  • Kan spises direkte eller nemt tilberedes på kort tid

EASIS produkter tæller varianter som Diet barer, Diet supper, Diet shakes eller hele måltider (Diet meals). Der er altså mange alternativer, du kan supplere din kost med, uden at energitætheden behøver at være høj. 
 

Nemt at finde det rigtige EASIS-produkt for dig

På grund af det store udvalg af forskellige EASIS-produkter, er det nemt at finde en måltidserstatning, der:

  • Passer til det pågældende tidspunkt på dagen
  • Er let at indtage og tilberede i hverdagen
  • Har en smag og form, du synes er lækker

Vælg mellem praktiske Meal Bars, der er lige til at have med i tasken, lommen eller liggende i skrivebordsskuffen. Eller en af de lækre supper, shakes eller meals, der blot skal tilsættes mælk eller vand. Vælger du en lækker karrysuppe fra EASIS, behøver du heller ikke tænke på aftensmaden, da denne variant især gør sig godt som dagens sidste måltid.

Køb eventuelt flere forskellige produkter. Så har du altid en EASIS-løsning, der passer til tiden på dagen, og hvad du har lyst til at spise nu. Bestil nu på føtex.dk.