Fossflakes - fokus på optimal søvn og hvile

Vores søvnkvalitet har stor indvirkning på vores livskvalitet og energi. Netop dette er fokus for Fossflakes, der er danskproducerede kvalitetsprodukter indenfor dyner og ergonomiske støttepuder. Det unikke Fossflakes fyld kombinerer komfort, allergivenlighed og nem vedligeholdelse. For at sikre dig tryghed er alle Fossflakes produkter Oeko-Tex 100 certificerede, mens produkterne udvikles i samarbejde med eksperter i søvn og hvile, nemlig danske kiropraktorer og fysioterapeuter.

Et unikt fyld – indersiden tæller

Fossflakes er et unikt, innovativt fiberfyld opfundet ud fra et ønske om at kombinere en række positive egenskaber:
 
 • Allergivenligt alternativ til dun og fjer
 • Evne til at holde på fugt – være isolerende og blødt
 • Længere levetid end andre dyner/puder med fiberfyld
Når man kigger på Fossflakes med det blotte øje ligner de små ”flakes” fine dun, og faktisk har Fossflakes samme evne til at holde på luft som dun. I modsætning til dundyner og –puder kan Fossflakes produkter vaskes ofte, mens deres fyldighed nemt bevares ved blot få ryst med jævne mellemrum.
 
Fossflakes fibrene er lavet af 100% extenderede polyethylen polymerer, som sikrer den optimale kombination af allergivenlighed og komfort.
 
Fossflakes-Oekotex.jpg

Dansk produktion med fokus på kvalitet og håndværkEr du nysgerrig på, hvordan en Fossflakes dyne bliver produceret? Det kan du blive klogere på i denne video fra fabrikken i Skive. Se f.eks. hvordan fyldet bliver fordelt jævnt i dynen og fornem Fossflakes fyldets volumen og blødhed.
Fossflakes-kiropraktorer.jpg
Fossflakes-betræk-ny.jpg

Nem vedligeholdelse af Fossflakes produkter – 3 enkle tips

Den rigtige vedligeholdelse af Fossflakes produkter forlænger deres levetid. Heldigvis er produkterne nemme at vedligeholde og udviklet til hyppig vask – faktisk har vask en meget gavnlig effekt på Fossflakes produkternes åndbarhed og fyldighed.
 
 • Vask
  Vask gerne dine Fossflakes produkter 3-4 gange om året i vaskemaskinen ved 60 grader. Følg vaskeanvisningen på det enkelte produkt – brug ikke skyllemiddel eller enzymholdigt vaskemiddel.
 • Tørring
  Efter vask eller blot for at give Fossflakes produkterne fornyet frisked kan du tørre dem i tørretumbler ved lav varme. Tørring af en våd dyne tager kun ca. 45 minutter, hvilket er væsentligt hurtigere end andre dyner/puder. Du kan selvfølgelig også lufte dine Fossflakes produkter udendørs i et par timer.
 • Ryst
  For at bevare volumen og blødhed anbefaler vi at du ryster Fossflakes produkterne med jævne mellemrum, gerne dagligt. Rystningen frigiver den fugt du afgiver via kropsvarme. Det er nemt og hurtigt – grib bare fat i et hjørne/den ene side af dit Fossflakes produkt og ryst et par gange.
 

Sådan vedligeholder du Fossflakes produkterI denne korte videoguide kan du få vejledning til, hvordan du nemt og enkelt vedligeholder dine Fossflakes produkter – det forlænger deres levetid.