Hasbro Transformers

TRANSFORMERS inviterer til fordybende leg med robotterne fra Cybertron. BUMBLEBEE, OPTIMUS PRIME, MEGATRON og de andre karakterer kan transformeres til seje køretøjer og dyr. Velkommen til et spændende univers med mange timers leg. 

Vil du med ind i et univers af robotter, action og adrenalin? TRANSFORMERS er baseret på historier om liv, håb, kampe og triumfer, der er beskrevet i episke sagaer og har facineret børn og voksne i mange år. Selvom der allerede er skabt mange historier om TRANSFORMERS så kan børnene helt sikkert stadig finde på mange flere eventyr som robotterne skal ud på. I kan også genskabe sagaerne i legen.

Hvem skal være skurk og hvem skal være helt? Med TRANSFORMERS legetøjsfigurerne er mulighederne mange. TRANSFORMERS er en legetøjslinje og tegneserie helt tilbage fra 1984. TRANSFORMERS er produceret af Hasbro og har været en af de mest populære legetøjslinjer nogensinde. TRANSFORMERS tegneserien blev til en animeret film i 1986, hvilket senere er blev til meget mere legetøj og en række live action film.

TRANSFORMERS består af de heroiske Autobots ledet af OPTIMUS PRIME, og senere hen BUMBLEBEE, og de onde Decepticons ledet af skurken MEGATRON. De kommer alle fra en planeten Cybertron. I deres søgen efter en alternativ energikilde kommer begge grupper til jorden, hvor de sover i 4 millioner år. Da de vågner i år 1984, plyndrer Decepticons jorden og Autobots forsøger at beskytte den nye verden. Det fører til eventyr og krige på tværs af galaxer gennem snart 40 år mellem Autobots og Decepticons.

Robotterne fra Cybertron er noget ganske særligt. Ud over den klassiske figurleg i et spændende univers, så har robotterne en unik evne til at transformere sig til seje dyr og køretøjer. For at transformere sig til et køretøj eller et dyr og tilbage igen, så har robotterne brug for børnenes hjælp.

TRANSFORMERS inviterer til mange timers leg. Karaktererne kommer i serier, der er tilpasset forskellige alderstrin og robottranformationen har derfor varierende sværhedsgrad. Med et væld af TRANSFORMERS figurer at vælge imellem kan både store og små transformere sig til helte eller skurke i Hasbros spændende univers. TRANSFORMERS har altid skabt glæde og eventyr mellem generationer og det vil vare ved. Nu er det tid til at planlægge det perfekte kup eller rede verden sammen hjemme i stuen eller sammen med vennerne.

Historien er nemlig slet ikke slut endnu, for kampen om Cybertron vil fortsætte mange år endnu. Bliver I angrebet af de onde? Måske er det MEGATRON, lederen af Decepticons, der er på spil. Han er en af de mest frygtede og magtfulde krigere fra Cybertron. Han er drevet af et uendeligt behov for erobring og lyst til at besejre alle, der er imod ham. TRANSFORMERS: More than meets the eye.