Transformers

TRANSFORMERS inviterer til fordybende leg med robotterne fra Cybertron. Bumblebee, Optimus Prime, Megatron, og de andre karakterer kan transformeres til seje køretøjer og dyr. Velkommen til et spændende univers med mange timers leg. Find dine favoritter på føtex.dk, og bestil her på siden i dag.

Kom ind i universet med TRANSFORMERS

"Vil du med ind i et univers af robotter, action og adrenalin?” TRANSFORMERS er baseret på historier om liv, håb, kampe og triumfer. De bliver beskrevet i episke sagaer og har fascineret voksne og børn i flere år. Børnene kan helt sikkert stadig finde på mange flere eventyr, som robotterne skal ud på. I kan også genskabe sagaerne i legen.

Bliv en del af TRANSFORMERS

TRANSFORMERS er en tegneserie og legetøjslinje fra 1984. TRANSFORMERS er produceret af Hasbro og har været en af de mest populære linjer nogensinde. TRANSFORMERS tegneserien blev til en animeret film i 1986, hvilket senere er blev til meget mere legetøj og en række live action film. Med TRANSFORMERS legetøjsfigurerne er mulighederne nemlig mange. 

Hvilken TRANSFORMERS vælger du?

Hvem skal være skurk og hvem skal være helt? TRANSFORMERS består af de heroiske Autobots ledet af Optimus Prime og Bumblebee samt de onde Decepticons. Han er leder af den onde Megatron, som alle kommer fra planeten Cybertron. I år 1984 plyndrer Decepticons jorden, og Autobots forsøger at beskytte den nye verden. Det fører til eventyr og krige på tværs af galaxer.

Robotterne fra Cybertron er noget ganske særligt. De lever i et spændende univers, hvor de seje robotter kan transformere sig til seje dyr og køretøjer, som er deres unikke evne. For at transformeres sig har de brug for din hjælp, så de kan blive et køretøj, dyr og tilbage igen til robot.

TRANSFORMERS inviterer til mange timers leg

Karaktererne kommer i forskellige serier, der er tilpasset forskellige alderstrin. Derfor finder du robotter i varierende sværhedsgrad. Med et væld af TRANSFORMERS figurer at vælge imellem kan både store og små transformere sig til helte eller skurke i Hasbros spændende univers. 

TRANSFORMERS har altid skabt glæde og eventyr mellem generationer, og det vil i den grad vare ved. Nu er det tid til at planlægge det perfekte kup eller redde verden sammen hjemme i stuen eller sammen med vennerne. Historien er nemlig slet ikke slut endnu, for kampen om Cybertron vil fortsætte mange år endnu. 

Bliver I angrebet af de onde? Måske er det Megatron, lederen af Decepticons, der er på spil. Han er en af de mest frygtede og magtfulde krigere fra Cybertron. Han er drevet af et uendeligt behov for erobring og lyst til at besejre alle, der er imod ham. Hvem sejrer til sidst? De onde eller gode?

Køb TRANSFORMERS legetøj på føtex.dk i dag 

Udvælg dine favorit figurer blandt vores store udvalg her på siden, og bliv klar til kamp mod de onde og gode med TRANSFORMERS fra Hasbro. Bestil legetøj fra TRANSFORMERS på føtex.dk allerede i dag.