KidKraft

I Kidkraft legekøkkenet findes detaljerne i den virkelige verden, men designet er på børnenes præmisser. Gode kvalitetsmaterialer og kreative anvendelsesmuligheder gør mærket populært hos børn fra 3 år og opefter. Gå på opdagelse online i det store udvalg af Kidkraft legetøj til både piger og drenge herunder på føtex.dk.

Find Kidkraft legetøj på tilbud

Sæt børnebøgerne og dvd-filmene i en blå bogreol formet som en propelflyver, eller slip den indre prinsesse løs med et lyserødt Disney dukkehus. Altid masser af tilbud på legetøj fra Kidkraft i det store online udvalg her på føtex.dk.
 

Tre grunde til at købe Kidkraft:  

  • Materialer og design sikrer god kvalitet
  • Kreativiteten og fantasien kan få frit løb
  • Der er altid en realistisk detaljerigdom

Godkendte og slidstærke materialer og gennemtænkt design er din garanti for topkvalitet, når du vælger Kidkraft. De farverige produkter giver plads til kreativitet og til at bruge fantasien, mens alle de mange detaljer, der præger hvert stykke legetøj, er realistiske og med til at skabe en fantasiverden. 

Der findes Kidkraft legetøj til både piger og drenge.
 

Hvad kendetegner et Kidkraft dukkehus eller legekøkken?

Tre ting kendetegner mærket Kidkraft, uanset om du køber et Kidkraft dukkehus eller vælger et Kidkraft køkken – kvalitet, kreativitet og detaljer. 

  • Kvalitet handler om, at Kidkraft vælger slidstærke materialer og konstruktioner, der kan tåle små børns sommetider hårdhændede omgang med legetøjet. Som med alt legetøj til 3 år og opefter hos føtex.dk er også Kidkraft både sikkerheds- og sundhedsmæssigt godkendt. 
  • Kreativitet kommer i legetøjet til udtryk i de mange anvendelsesmuligheder og aktiviteter, der præger produkter som dukkehuse, parkeringshuse eller legekøkkener. Enkeltdelene i legetøjet er flytbart og kan leges med præcis, som barnet har lyst til. 
  • Detaljer i stort omfang skaber en realistisk gengivelse af funktionerne i eksempelvis et Kidkraft legekøkken, mens fantasien og det børnevenlige univers bevares i farvevalg og design. Børnene kan med andre ord genkende centrale elementer fra den virkelige verden, men på deres præmisser og i et fantasifuldt børneunivers. 

Find dit nye Kidkraft køkken i dag i det store online udvalg af Kidkraft herover på føtex.dk.