LEGO® DOTS

LEGO® DOTS er den perfekte legetøjsserie fra The LEGO Group, der er skabt til kreativ leg og eksperimentel udfoldelse. Børn kan nemlig designe deres egne unikke armbånd og dekorere deres skrivebord med de mange farver og elementer. Leg, og skab løs med LEGO® DOTS på føtex.dk.

Udfold kreativiteten med LEGO® DOTS

LEGO® DOTS er ikke helt som de mange andre LEGO serier. Ligesom ved et blankt lærred er de flotte armbånd og skrivebordstilbehør kanvasset for kreativitet og en verden af kulørte farver. Det er med andre ord kunsthåndværk i børnehøjde, når de kulørte DOTS-komponenter inviterer til at skabe inspirerende værker med et unikt LEGO twist. Mulighederne er uendelige med disse smarte lav selv-sæt.

LEGO® DOTS er hurtige, sjove og kreative små projekter, som dine børn kan bygge igen og igen. Den hurtige og nemme leg i små bidder kan dermed være med til at give børnene en umiddelbar følelse af succes og stolthed over den færdiggjorte kreation. Både selvtillid og designkompetencer kan altså blive styrket gennem glæden ved kreativ leg med LEGO® DOTS.

Kun fantasien sætter grænser med LEGO® DOTS

Alle legelystne drenge og piger kan frigøre deres fantasi og udtrykke deres egen unikke personlighed gennem LEGO® DOTS armbåndene og skrivebordstilbehøret. For her er mulighederne uendelige, når kreativiteten og selvudfoldelsen får frie tøjler. Med DOTS-serien kan du blandt andet:

  • Designe flotte motiver

  • Skabe betagende mønstre

  • Dekorere med alle yndlingsfarverne

Det hyggelige børneværelse bør være et frirum for børnene, der inspirerer til underholdning og udvikling gennem sjov leg og kreativ udfoldelse. Med LEGO® DOTS kan du blandt andet indrette skrivebordet med seje og skønne blyantholdere og skrivebordssystemer, der bidrager til at skabe ekstra kulør og inspiration på værelset.

Slip kreativiteten løs på føtex.dk

På føtex.dk er vi vilde med sjov og kreativ udfoldelse for legebørn i alle aldre. Derfor finder du hos os et stort udvalg af legetøj til både de større og mindre børn. Fra fantasifulde rollespil til kreativt legetøj og lærerigt konstruktionslegetøj, der giver timevis af sjov og leg. Her kan alle være med til at skabe fantastiske små universer, fortællinger og værker. Styrk derfor dine børns nysgerrighed og kreativitet med legetøj fra føtex.dk.