Minions

Minions-møbler til børneværelset, Minions-udklædning til årets fastelavnsfest eller små Minions-figurer til at lege med – Minions er overalt og skaber glæde hos små børn i alle aldre. Hold styr på legetøjet med en praktisk Minions legetøjskiste eller lad de forskellige Minions figurer mødes til leg i børneværelset. Se udvalget af Minions-produkter herunder.

Sjov og ballade med de små Minions

Små arbejdsomme Minions laver sjov ballade og skaber begejstring hos de mindste. Ulig tidligere sete figurer går de et-øjede og to-øjede, gule figurer lige i hjertet på både børn og voksne, når der skal leges med de små figurer eller soves til middag på den bløde Minions-pude.
 

Tre grunde til at købe Minions:  

  • Alle små børn elsker de sjove figurer
  • Børnevenlige materialer og legetøj
  • Skab Minions-universet i børneværelset

De smilende, små gule klumper med blå smækbukser er uimodståelige for små børn i alle aldre og barnlige sjæle. Alt legetøj og effekter med de elskede figurer er børnevenligt og sikkert til brug på børneværelset. Og med både møbler og udklædning kan det fantasifulde univers nemt genskabes på børneværelset. 
 

Hvad findes der inden for Minions universet?

De små finurlige Minions figurer er elskede af små børn og findes i både figurer, som møbler til børneværelset og som udklædning. Genskab det sjove univers fra Minions med legetøj og effekter påtrykt de banangule figurer med blå smækbukser. 

  • Figurerne fra Minions er som alle andre legetøjsfigurer lavet i sikkert og sundhedsvenligt materiale, som kan håndteres trygt af børn fra 4 år. Dan en lille by af forskellige Minions figurer, og start legen.
  • Til værelset er den populære Minions-klapstol uundværlig for alle fans af de gule små. Med figurerne afbilledet på ryglænet kan enhver sidde sammen med de gule venner og se den sjove Minions-film. En praktisk Minions legetøjskiste holder styr på legesagerne, og forskellige gulvtæpper luner på gulvet i legetimen. 
  • Udklædning til fastelavn eller fødselsdag er nemt med blå smækbukser, gul bluse og de karakteristiske runde motorbriller. 

Gå på opdagelse i det finurlige Minions-univers – du finder altid de bedste produkter og den højeste varekvalitet her på føtex.dk.