NERF

Udstyret med en af de seje Nerf blastere og en god omgang skumammunition, er dit barn fuldt klædt på til at tage udfordringerne op i en fantasiverden med mørke kræfter, zombier og andre onde væsner, der skal nedkæmpes. Du kan se vores aktuelle udvalg af Nerf plastikvåben lige herunder.

Nerf – et legeunivers fuld af aktion og fart

Det skal være sjovt at være barn. Bevæbnet med en smart Nerf N'Strike Elite Mega Doublebreach, en Nerf Accustrike Quadrant eller en Nerf ZombieStrike Slingfire og skumpile, -kugler eller -granater er der dømt underholdende kamp til stregen. Pumpeactionfunktion, motordrevet halvautomatisk affyring, roterende tromle og helbreds- og ammunitionsstatus er blot nogle af de mange fantastiske funktioner, som de forskellige blastere kan byde på. Her behøver ingen at gå ned på hverken legetøjspistoler og legetøjsvåben eller udstyr. 
 

Tre grunde til at vælge Nerf:

  • Stort udvalg af blastere i forskellige størrelser
  • Lækkert design og rigtig mange funktioner 
  • Høj kvalitet, god kraft, præcision og længde

Nerf (non-expanding recreational foam) legetøjsvåben er synonym med timevis af underholdning for legebørn i alle aldre. Kæmp med og mod hinanden – uden at komme til skade. Det sørger skumammunitionen for. Husk dog for sikkerhedens skyld sikkerhedsbriller.
 

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket våben du skal vælge til dit barn? Det kommer helt an på, hvad det skal bruges til. 

  • Funktioner: Er du på udkig efter en blaster til allround leg, eller skal den anvendes til et specifikt formål? Kig dig om under beskrivelserne af de enkelte blastere. Her får du masser af informationer om funktioner, og hvilken type skumammunition de bruger. 
  • Affyringshastighed og længde: Da ammunitionen er fremstillet af skum, kan dit barn bruge blasteren såvel inden- som udendørs. Vær dog opmærksom på, at hastigheden og længden på skud kan variere meget. Vælg derfor blaster alt efter, hvor den skal bruges.
  • Håndtering: Jo flere funktioner, jo sværere er det typisk at håndtere blasteren. Sørg for, at sværhedsgraden matcher barnets motoriske færdigheder. 

Få fart over feltet med en af vores Nerf blastere. Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den med 30 dages returret på føtex.dk.